marți, 13 octombrie 2009

goooool, stimatzi telespectatori !

da' ramine de vazut in care poarta se hotarasc dragii nostri "comentatori" si "analisti" sa ne anuntze ca s'a marcat !
spun asta pentru ca domnu' presedinte, ascultindu'mi rugamintea, a actzionat rapid si eficient, lasindu'si preopinentzii bujbe, raminind ca si publicu' calator sa afle despre asta.

auspiciile nu sint prea bune, pentru ca noi avem crainici comentatori care anuntza golul marcat in poarta gresita. echivalentu' anuntzarii victoriei echipei de folbal a romaniei cu opt la zero la belgrad.

am ascultat o astfel de mostra audio, la postu' fm al lu' vintu, de la "giurnalistu" pavel lucescu, cunoscut diversionist cu antecedente in celelalte campanii electorale, in care persoana in cauza le dadea classe unor amaritzi de pesedisti, penelisti si udemeristi, despre modu' in care trebuie interpretate declaratziile prezidentziale

4 comentarii:

GERULA spunea...

Salut,Nicule.Cu eleganta care il caracterizeaza, Basescu va scoate din manseta de presedinte jucator un AS BOC III sau Alexandra Gatej .As fi extrem de bucuros insa daca ar nominaliza pe Monica Macovei.

niku_elektriku spunea...

salut gerula,
uite ca nu ma gindisem la tipa aia corporatista !
nici nu stiu cum arata.

daca ar vrea sa joace foarte tare ar numi'o pe monica.
putzine sanse cred.

Riddick spunea...

Nu cred că merge cu Monica Macovei. Dezvolt cu altă ocazie, dar cred că vor guvern portocaliu 100% strident, să aibă ăia motiv să-l trântească . Poate Macovei la Justiţie.

niku_elektriku spunea...

Riddick
nu poa' sa fortzeze strident portocaliul, ca astia fortzeaza marea revolutzie bolshevica din noiembrie.

Trimiteți un comentariu