sâmbătă, 19 noiembrie 2011

scripcaru' p'acoperisu' fierbinte,
nooa teorie a centrului imaculat,
acum 'ntr'o prezentare de centru dreapta

uuuuu, a ajuns sa'mi fie frica, seara (sau dimineatza, ma rog, dupa 'mprejurari!), la culcare, de ce arestare o sa am parte la trezire!

probabil criza abatuta pa capu' mapamondului le'a tocit instinctele de conservare tutulor celor care au o bucacica din puterea/banu' public/publica, luindu'le mintzile'n asa mare masura 'ncit trag ei insisi potopu' dupa ei precum o tinichea de coada care, oricum, nu mai conteaza, obrazu' supt-tzire tot cu cheltuiala se tzine, asa ca "umflatzi'i!", pe ei, pe bani, zic totzi.

habar n'am daca miscarile actuale sint dovada ca situatzia a scapat asa tare de sub control incit, pentru a proteja "centru" ca pe vremea lu' bombo, s'a trecut la decimarea baronetzilor locali, cei in minurile carora stateau, pin' acu', procentele alea cu care erau ciocanitzi "reformatorii" in capatzini.

auzi ce zice dom' preda:

Acum câteva luni, am declarat că dacă am avea de ales între 200 de primari corupți și două milioane de voturi curate, ar trebui să alegem a doua variantă.

sin' absolumente d'acor cu asta, da' crede cineva ca alea doo milioane, sau cit'or fi, de voturi or sa mai vie vreodata cind sare'n ochi (scuze, sareinochi!) discrepantza asta dintre "cercetatzii" de pe plan local si qvasi-inexistentza alora "de la centru"?

pute, domnule!




2 comentarii:

Anonim spunea...

Adrian Nastase are certificat de producator. Din mai putin de 2 hectare de teren agricol si padure a declarat pe anul trecut un castig net de peste 70 de mii de euro. Inseamna ca stie sa-si vanda ouale bine. Agricultura de cumetrie:
http://sareinochi.com/2011/11/20/adrian-nastase-isi-vinde-bine-ouale/

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

oaua moi, ochiuri (maro!)...

Trimiteți un comentariu