sâmbătă, 10 decembrie 2011

secta raspopitului adventist
ii sare, in haita, 
la supt-burta lu' andrei plesu

lasin' criza sa'si faca de cap, c'orcum s'alege prafu' (cu basescu cu tot - l'am vazut pe cristi preda azz d'a dreptu' speriat - ceea ce'nseamna ca'i "groasa" rau!), trecem, stimatzi telespectatori, la vizualizarea, cu ajutoru' imaginatziei bolnaviciose, a ultimului conflict aparut pe aliniamentu' frontului perpetuu dintre gruparile 'telectuale perfect antagonice ale martorilor lu' felics si gruparea boerilor mintzii.

pentru cei care au deschis mai tirziu aparatele de luat vederea periferica e util sa fie parcurs materialu' de la adresa asta

la loc de frunte e, ca d'obicei, inamicu' grasimii, fetitzu' cu chibrituri, manechinu' de la coomperativa "higiena", parteneru' de viatza, sala de fortza si de feciorie al lu' madam bruma, si, nu in cele din urma, autoproclamatu' meu vecin din titan, mirceeea badeeea, care se simte obligat de fisa postului (a3), sa faca cit'o mica felatzie de fiecare data cin' exista prezumtzia ca interesele sefilor mai mult sau mai putzin directzi sint afectate.

il ataca pa plesu la ecler, c'atita'l duce pa mirciulica capu' atunci cin' constata orice abatere de la modelu' anorexic.

banui  ca s'a labartzat pe micile si insignifiantele ecrane in toata splendoarea, asa ca amatorii sint initziatzi deja asupra subiectului. io am aflat de el p'intr'o scurta survolare a blogului ipochimenului, lucru ce mi'a provocat o urticarie care ma chinuie de f'o doo zile, d'aia nici nu dau link - nu le'o doresc nici dusmanilor!

vedetzi cum nu ma lasa astia sa devin militant usele?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Gadea nu face cinste nici cultului din care se mandreste ca face parte,si nici mai ales ideii de jurnalism .Asta suna ca dracu in vizuina varanului!
S-a luat de Plesu,citind articolul critic al maestrului doar in prima treime.Daca ar fi citit tot materialul,ar fi inteles ca Plesu ia atitudine fata de slaba cultura generala si serioasele lacune profesionale avute de-a lungul interviului luat lui P. Bruckner.``(E vorba de bună-creştere, bună-cuviinţă, profesionalism şi un pic de cultură. Fără astfel de înzestrări, calităţile native ale oricărui personaj public se îneacă în impostură``- by copy paste)Dar fiind obisnuit sa-si foloseasca gura pe post de catapulta la rahatul neinghitit,fariseul Gadea isi etaleaza caracterul infect inca o data.Cu trupa alaturi !
Ma mira ca trupa de ghiolbani zilnici,inca nu s-au luat de urmatorul,banuiesc,pe lista lor : Djuvara !

Trimiteți un comentariu