miercuri, 4 iunie 2014

elena udrea a devenit un politician de fortza, deja



Sorin Oancea, B1 TV: „Pleacă 14 oameni, plus unii colaboratori”

6:24 PM, 3 IUNIE 2014 • DE  • CU 12 COMENTARII
EXCLUSIV. Reporter Virtual a obținut poziția oficială a șefului B1 TV, Sorin Oancea, în legătură cu restructurările de personale anunțate astăzi la postul de știri.
sorin_oancea

„Sunt niște restructurări de sezon. Trebuie să facem niște economii, dată fiind situația grea pe piața media. În plus, vine vara, vor scădea audiențele pe zona de știri, iar atenția se mută spre Campionatul Mondial de Fotbal. Banii din publicitatea difuzată în perioada Paștelui și în perioada electorală vor veni abia spre toamnă.
Vor pleca 14 oameni dintre angajații postului, iar restructurările se vor face respectând toate normele legale. Unele salarii, nu toate, se vor reduce cu până la 20%, nu 50% așa cum s-a vehiculat. Acum, este posibil să mai apară vreo demisie printre cei nemulțumiți în urma acestor măsuri, dar acest lucru nu mai ține de restructurările pe care le facem.
Dintre colaboratori, toți – inclusiv Sabin Orcan și Andreea Pora – sunt liberi să apară în continuare pe post, dar ca invitați la emisiuni, nu în calitate de colaboratori remunerați”, ne-a declarat în urmă cu câteva minuteSorin Oancea.

2 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Incredibil, postul cel mai boicotant al referendumului din 2012 crapă de foame. Luna trecută n-au avut o situație grea, toți erau cu gurile pline.
După aflarea rezultatelor alegerilor piața media e la pământ. Evz, Capital, B1, RL-ul cu al ei agamiță îmbârligat în sistemul securist de asigurări, ce mai, toată propaganda securistă crapă de foame după pierderea alegerilor.
Eh, ce bine era dacă mai apărau portocalii statul de drept, măcar câțiva ani. :)

Las' că trag o dâră de galben pe ei, își infing săgeata-n băs și mai încearcă o tură, la iarnă.

P.S. Cred că pe 2 iunie l-am nimerit pe Banciu 5 minute lingându-l asiduu în fund pe Antonescu. Aseară îi făcea cleaningul lui Johannis. Mari oameni, mari caractere!!! :)

niku_elektriku spunea...

@ AristotelCostel,

de foarte dreapta!

acuma, sper ca nu votezi si tu ponta presedinte, cu toate gretzurile...

"restructurarea", a aparut, asa, brusc, dupa ce vreo doua zile (doar doua) duduca a fost prada nerecunostintzei amploaiatzilor (nu stiu exact, dar asa am auzit, ca eu nu ma mai uit nici la astia, de multa vreme).

Trimiteți un comentariu