miercuri, 20 mai 2015

am găsit dovada peremptorie că magistrul jac e plătit de către domnul președinte klaus iohannis, dar si explicatzia nesimtzit de simplă a obsedantei întrebări care bîntuie natzia, și anume: de ce nu'l mai poate opri niminea pe domnul presedinte să scrie întrúna cărtzi





si uite asa, domnul presedinte iohannis ne ajuta pe noi sa'i recunoastem o calitate, poate ultima, fostului presedinte basescu, care daca nu citeste cartzi, in afara de levantul lui caldarescu (dac'o fi terminat'o si p'aia) nici nu scrie.

acuma, sa speram ca n'o sa s'apuce sa scrie dac'o s'ajunga cumva la jilava, ori la alte asezaminte de cultura si hodina.


4 comentarii:

Anonim spunea...

clinton canta la saxofon (si aia e f greu... practice, practice), obama joaca golf, fiecare se relaxeaza cum poate, iar asta cu scrisul mi se pare cea mai eficienta, win-win (alegatorii afla ce-i in capu' lui, chiar si gazetarii mai traiesc din asta, traficand aceste informatii, chiar daca-si mai lasa ceva bale pe ele)
asa brobleme sa tot avem
un fidel (ne-castro) cititor de blog

niku_elektriku spunea...

dom' fidele,

"scrieți, băieți, orice, numai scrieți!" (sau cam asa ceva), zicea heliade (?), asa ca (ce sa facem?) scri'm, care pe blog, care pe feisbuc, ori si pe blog si pe feisbuc, care scriu (sau joaca) cartzi.

cu cititu'i mai greu, asa c'am ramas doar noi doi, oriunde ne'am afla!

Anonim spunea...

"Plateste un pitic sa te-njure...", aia era dovada, bre, ...nu ce-ai pozat tu acolo.
Pitic, clar ?
...si data viitoare sa vii cu 100 de poze cu textul corect, daa ?
Hai, iesi afara, si stinge si tigara !

niku_elektriku spunea...

bogdane (?)

pitici gratis?

Trimiteți un comentariu