sâmbătă, 16 mai 2009

ctp'u s'a demascat ?

pai, din punctu' meu de vedere, da !

ce s'a 'ntimplat de fapt ?

capu' de linga pajura hurezeana si'a devoalat, in sfirsit, si cu asupra de masura, mecanismul launtric, mic si ghebos, al egoului sau supragonflat pin' la spargere. dupa ce i'a reusit exercitiul de umilire publica efectuat cu premeditare, si cinism, asupra catindatului crin, iata ca, ca un spirit nobel, nobel esti - nobel ramai, vrea sa'si manifeste aceasta nobletze prin atasarea la centura personala cu victime, faptu'i consumat, toata lumea a vazut cine'i sefu', sefu' poa' sa fie marinimos: crin a trecut, de fapt, testu', ie baiat bun !

acum poa' sa'i si ia apararea in fatza detractorilor neinitziatzi...

de fapt, asta cred ca este si declansatoru' urii, aproape de neitzeles in cazul unora, abatuta asupra lu' basescu. multzi giurnalisti "vedete" autohtoni au toate motivele sa'i deteste pe amaritzii de politicieni. politicienii, aia care n'au avut, intr'adevar, norocul sa se nasca deja bogatzi, trebuie sa fure, sa se ascunda, sa se tirasca prin unghere, daca vor, si cine dracu' nu vrea ?, sa faca un cheag. vedetilii giurnalistice, nelegate, de fapt, de vreun criteriu oarecare de performantza, ca ratingu' cu care ne tot bat la cap nu reprezinta decit o gluma, in conditziile in care in joc nu sint decit zecimi de procent, au reusit sa'si adjudece, pe linga sumele astronomice, si prejudecata ca nimeni nu cistiga un razboi cu presa. deci tu potzi sa faci toate prostiile din lume, sa zici toate enormitatzile, ca nimeni nu cistiga nici un razboi cu tine ! ba, mai mult, totzi trebuie sa'ti si recunoasca statura de crucisator al presii, sa'ti asculte, recunoscatori, sfaturile, sa ti le solicite, chiar...
si nenorocitu' de basescu' nu vrea sa asculte, auzi !?
sa nu asculte ?
pe ctp ?
asa a zis ctp ?
ca basescu N'A VRUT SA ASCULTE ?

da, asa a zis ctp, in emisia lu' ursu mai sus linkuita!

pe liga faptu' ca a dat un filmuletz antiviral (avicolo-porcin), si a afirmat, cu convingere, ca nu exista nici o deosebire intre comunism si capitalism, ba dimpotriva !

ps:
daca "astia" ar fi adoptat o lege care sa condamne negarea crimelor comunismului, asa cum e condamnata negarea holocaustului, cum ar fi fost ?

2 comentarii:

turnofftheglory spunea...

CTP nu stie sa scrie suficient de bine cat isi aroga el merite. Probabil outele sunt atrofiate rau. In schimb e posesorul unui ego pe masura.

niku_elektriku spunea...

stie, da'l dracu', altele sint problemele lui !

Trimiteți un comentariu