luni, 10 februarie 2014

daca mai vor,
inseamna ca le'a placut

Elena Băsescu explică pentru EVZ: DE CE companiile aeriene NU MAI AU VOIE să refuze DESPĂGUBIREA PASAGERILOR

Un proiect propus de Partidul Popularilor Europeni şi aprobat de Legislativul comunitar prevede facilităţi pentru călători şi obligarea companiilor aeriene la plata a 600 de euro în cazul întârzierii avioanelor. În exclusivitate pentru „Evenimentul zilei”, europarlamentarul român Elena Băsescu explică ce tertipuri folosesc companiile aeriene pentru a nu plăti despăgubiri şi ce măsuri de contracarare a acestora se află pe masa dezbaterilor din Parlamentul European.






Traian Băsescu, despre Emil Boc: Am fost doi parteneri extraordinari


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că el şi fostul premier Emil Boc au fost "doi parteneri extarordinari", care au trecut prin "momente care îi leagă pentru totdeauna"
"Despre relaţia preşedinte – premier s-au spus foarte multe, de multe ori umilitor pentru amândoi. Am fost doi parteneri extraordinari, în momente în care ţara avea nevoie de doi bărbaţi care să îşi asume trecerea ţării prin criză", a spus Traian Băsescu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Domn' niku_le, adicatelea Romania nu este Comunitara? Tocmai ca vazui ca avionul de Cluj-Bucuresti a fost tinut la sol 30 de minte (intarziere, cum se spune) fiindca dna Udrea mai intarzia la gargara cu unu' si altu'. Si dl TB era acolo si mai sporovaia cu tot ce misca popular pe aeroportul din Cluj. Deci, cine da cei 600 de Euro si lu' cine?

anal, uca si cudej spunea...

nikulae, de data asta ar fi ceva d-un pulitzer pe ilustratzie, recte, la poshtarea numarul doi; la asa gafa de parteneriat, era pacat sa nu fi profitat...

niku_elektriku spunea...

dom tudorane,

nu stiu cu exactitate despre ce vorbitzi, dar - parerea mea - cam lung scurtul (telephonul), si cam prea scump

niku_elektriku spunea...

anal, uca si cudej

razvaneleeee????

tu esti, mah?

scoate pulitzaru, daca esti tu

Trimiteți un comentariu