sâmbătă, 25 octombrie 2014

să mai discutăm și despre chestii serioase:

cum a transformat nicu covaci "phoenix"-ul într'un fel de "savoy", după ce el însuși a ajuns un fel de marian nistor, cam violent și fără maneră, dupa umila mea parere





















Un comentariu:

Anonim spunea...

Multzam fain Dom.Niku !
Nicu Covaci reprezinta chintesenta..."iohannismului", termen inventat de mine, sa-mi fie cu iertare... Adica acest Covaci ,in loc sa incerce sa uneasca spiritele muzicale ale romanilor iubitori de rock s-a lansat intr-o stearpa lupta nu numai cu Mircea Baniciu ci cu toata lumea... Pacat !
Ce treaba are cu Iohannis asta ? Simplu pentru ardeleni si banateni moldovenii, oltenii , dobrogenii restul tarii sunt prostii natiei iar ei sunt buricul targului !!!! Asadar asta e unul din cele mai importante raspunsuri ale infrangerii in turul 2 al primarului Sibiului : un imens dispret si nepasare, o batjocura chiar pentru saracia si grijile Moldovei rurale, Olteniei rurale , Dobrogei, oamenii Deltei Dunarii (am fost vara asta la Sulina si arata groaznic, ca in timpul bombardamentelor din fosta Iugoslavie ; la propriu !!!), in loc sa incerce sa discute cu oamenii, sa propuna strategii de dezvoltare a zonelor saracite, spunea Moise Guran intr-o seara, de ce nu trec autostrazile prin Oltenia, pentru ca ar plati statului roman 11 euro pe camioane , la rovigneta (care se plateste zilnic) , de aia ne vand noua gogosi cu autostrada pe la Brasov , in loc s-o faca pe la Calafat sau prin Mehedintii lu; Duicu !
Dar starea asta de spirit a ardelenilor , dispretuitoare la adresa restului provinciilor se va intoarce acum impotriva lor si nu vor intelege ca nu doar spalaturile pe cerebel ale latrinii 3 voiculesciene nu explica totul...
Suntem rupti dom Niku intre interese, dobrogeanu de la Negru Voda e strain total de problemele celui de la Carei si solidaritatea nationala e zero !!!

Cristian
In rest , il ascult si eu cu placere pe Pahontu !
Dar sa stiti ca si Banciu are dreptate din cand in cand.... Si nu mai fiti suparat pe Radu, ca e baiat de comitet.... :)

Trimiteți un comentariu