luni, 15 decembrie 2014

NASOL!
rezistentza prin coprocultura:
antena trei, ultima reduta!












bine ca nu s'a interzis, inca, antena trei, c'altfel io n'aflam ca niculae e finantzator la realitatea, si, parca, nu numai (dupa cum se vede din poze), nu amaritu ala de gusha.

daca se bat ticalosii intre ei, asta nu 'nseamna ca pluralitatea mijloacelor d'expresie care le stau la indemina nu ne mai ajuta si pe noi, din gind in gind, sa 'ntzelegem pe ce lume, sanchi, traim...



Sunt tot mai sigur că Udrea îl va trage după ea pe Băsescu, făcând dezvăluiri despre circuitul banilor în lumea politică. Îl consider în continuare șeful de stat care s-a întâmplat să aibă cel mai pozitiv impact de după Ferdinand. A fost mai curând norocul și talentul lui în a specula o conjunctură internațională favorabilă. Acestea fiind zise, voi saluta arestarea lui când va fi cerută de DNA, ca pe încă un pas înainte pentru societate. Ba chiar sunt cumva nerăbdător s-o văd și pe-asta.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Scuzati abaterea de la subiect: cam aveti fb, deci existati!!! :-)

niku_elektriku spunea...

@ anonime,

sint gata sa declar, cu mina pe biblie, in fatza marii adunari nazzionale, ca mi'am facut cont impotriva vointzii mele, printre altele si ca sa te pot citi pe matale, daca, intimplator sau nu, vreau sa o fac

Anonim spunea...

Foarte ciudat cum de reusiti sa ma cititi, postarile mele nu sint publice, nu, ci doar pt. prieteni... Ei, dar fb-ul e inca un teren misterios pt. mine. Si nu doar el.

niku_elektriku spunea...

pai da, atzi vazut - nu'i asa? - cit de relativa e notziunea asta de prieten :D

Anonim spunea...

aha, sintem prieteni si pe fb, dar tot sub... acoperire :-)

Trimiteți un comentariu