vineri, 17 aprilie 2015

"nimic nu e gratis",
băsescu la hoandrăleală,
in seara asta,
cu zuzuca tot la zuhaus

octavian hoandra ii toarna, de peste zece ani, mii de kilotone de mui lui basescu, din orice pozitzie, fiind exemplarul cel mai ilustrativ al uselismului, pe filiera seresista, nu stiu daca si sereista, pe care il putea gasi gusa prin ograda.

nu stiu de ce, dar am vaga banuiala ca, in seara asta, se va intzelege foarte bine cu invitatul sau, fostul presedinte al romuniei, traean basescu, cel putzin pe teme care tzin de anticoruptzica cea cruda si nedreapta, pentru ca domnul hoandra, in putzinele momente in care am reusit sa'l urmaresc, avea tendintza plingacioasa a magistrului cristoa, in ceea ce'i priveste pe urmaritzii si pe mai mult sau mai putzin inchisii penal.

domnul basescu in lupta cu justitzia
luatzi'i de pe mine ca'i sparg!




ps.

"dumneavoastră înșiși, domnule președinte"
                                                         
                                                       iulian leca, analist de provincie


Лека нощ деца!

Un comentariu:

Emigrant spunea...

Carnacior elektrik, cacatu s-a amestecat gruaznic.
Nu sa mai recunuaste carnat da carnat, care e comunizt, care e da dreabta neiocon bugetara, deci ezte un haos care ezte deci ca sa-l pafarazez pa Marean Danyel, medaliato lui Domnu tau Presadinte da Halte Cuardenate Isterice.
Deci dar insa, deci in aciasta involburata mare da cacat ramane totuj insulale tale da cetirtudine si ztabiltate, verticacalitate si moraltate si echichidistanta, ma refer dasigur la stralucituarele gunuaeai mult sau mai putin acoperite dan blogrolu tau da dreapta bugetara.
Interlopii pupati in cur vin si se duc ca norii lungi pa sesuri. Pupatorii in cur raman.
Bravo, multa muie cu cacat si tie si lor si ai frija mai ales tu care pupi pa gratis, caci viata este fuarte greu daca nu te pricepi decat la nimic.

Trimiteți un comentariu