marți, 2 iunie 2009

realitatzi teve

jegurile de pe televizii isi continua operilii ! pen' ca precedenta postare o faceam chiar in timp ce ma uitam la treioritrei cu monica macovei, si nu cazuse inca antena, am facut referire la ceva care s'a 'ntimplat, in proportzie de cel putzin doo treimi, intre cei sase, opt, doi'spe ochi care erau in acel moment in studio'.
intzeleg, conditziili atmosferice, chestii, trestii, da' ce are asta cu lipsa si de pe sait a bucatzii respective de emisie ? se ocupa de treaba asta un particular, ca mine, ca tine, ca nene ilie, ce trage acas' pe vcr, sau pe tuneru' de la computator, si apoi, cu ce reuseste sa capteze, s'arunce pe saitu' oficial realitatea ?

aiurea !

privind la ura cu care e privita monica macovei pina si de pitzifelnici, vorba lu' cristoa, ca iaru si ca de lemn stanase asta, care n'au, direct, probleme cu fraudarea statului, cred, da' au foarte mult de pierdut daca nu mai au de unde suge igienic de la tzitza mogulului personal, orice ocazie de a o boicota, de a o pune 'ntr'o lumina proasta e ok.

de altfel, din cauza asta a ajuns asa de jos postu' asta jalnic; macar antenistii felicsisti sint adunatzi prin afinitatzi antibasesciene comune. nu fac eforturi atit de scremute, precum colegii vintosi, de a'i provoca mogulului orgasme multiple.

nu pot fi urmaritzi decit, eventual, cu masca pe figura, cum reiese din poza de pe saitu' lu' avramescu

2 comentarii:

turnofftheglory spunea...

Am fost si mi-a placut.

Riddick spunea...

Slinosul ala de tanase imi provoaca o scarba inimaginabila. Urmaresc 3x3 si tanase si dinescu ca sa vad ce le mai bese mintea...Las' ca-i bine, nu isi dau seama ca se dau in vileag pre limba lor, lumea s-a prins...

Trimiteți un comentariu