luni, 8 iunie 2009

gata, fata lu' tata !

eba ne'am ales'o, punetzi'o frumusel in raft la brusel, si vedetzi dracu' ce facetzi mai departe ca ne'am saturat de cite broaste ne obligatzi sa ingurgitam, pe stomacu' gol !
va luatzi la'ntrcere cu pesedizstii si penelizsdii care dintre voi e mai ticalos, fara sa va datzi seama ca pe terenu' asta voi o sa le 'ndeplinitzi profetziile alora care va prezic extinctzia dupa ce basescu n'o mai fi.
ca n'o mai fi.
daca lu' eba i'atzi tras un patru la suta, cu cit credetzi ca pleaca macovei cind s'o satura de figurinele alea sinistrutze care'i mai flancau pe tru si pe stolojan, dupa ce monica a parasit platourilii realitatzii tivi, fara sa scoata un cuvintzel ?
a 'nceput sa va placa si voo, vad, tactica asta naroada adoptata de pesede/pece/penele/teve de demobilizare a electoratului activ, avind, astfel, de cumparat, la propriu, mai putzine voturi... in loc sa 'ncercatzi sa fitzi altfel decit iei, cum atzi vrut sa lasatzi senzatzia la un moment dat.
pai n'o sa reusitzi, fraierilor !
n'o sa avetzi niciodata talentul lor, mesteri calitzi in grele lupte de clasa...
multzumim din inima ca ne'atzi facut hatiru' sa trimitetzi la strasbur si brusel citeva fetze cu care nu ne ie rusine, alaturi de altzi citziva legumicoli, da' asta nu va scuteste sa vedetzi pe un' o sa scoatetzi camesa la presidentziale, ca bazindu'va doar pe fleru, si bafta, lu' basescu, riscatzi o luuuunga perioada de stat pe tusa puterii, bolovanilor !
daca i'o 'ncepe, iara, sa'i fuga lu' base ochiu' dupa voturile peremisto'becaliene, apai baietzii de la 'ntena3 si arealitatea poa' sa plece de pe acu' intr'o vacantza prelungita...
putetzi sa va luatzi si voi ceva consultantzi, straini, dac'o mai fi vreunu' neangajat de concurentza, plus fo pai'spe sociologi beton, care sa va 'nvetze ca coruptzia nu mai ie tema de campanie in rrromania... de monica se ocupa severin si tavarisci din 'nternatzionala ! voi sa va tzinetzi cu mina de mantzog si putetzi face campanie de cules musetzel si flori de cucu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu