vineri, 19 iunie 2009

un experiment

societatea enciclopedica xenofon, prescurtat SEX, din sascut , cuprinzind crema debarasatorilor homeopatzi angrenatzi in campaniile natzionale de colectare a papadiilor, a organizat martzi trei'spe sectembrie unamienouasutebrinza, o actizune de 'nalt civism cognitiv' intitulata polenizarea unisexuata laterala a amoebelor, prescurtat PULA.
cei prezentzi au urmarit o dizertatzie, insotzita de expunere de diapozitive, a prof. dr. docent academician dimitrie basamac, rectorul universitatzii din localitate, privind prioritatzile romanesti in domeniu, larg recunoscute pe plan internatzional prin acordarea de diplome si medalii la olimpiadele de mers de'a busilea. senzatzionala s'a dovedit dezvaluirea faptului ca treizecisitrei de coleoptere asmatice au fost cooptate in colectivul de cercetare de la respectiva universitate. asistentza, formata din inspectorii teritoriali ai directziei de compostat tichete aleator pe partea stinga, s'a manifestat zgomotos, exprimindu'si entuziasmul prin eliberarea controlata de gaz ilariant din recipientele aflate la indemina.
prelegerea a fost urmata de proiectarea de colante inscriptzionate pe partea lipicioasa si de dans tematic cu obiecte ascutzite infipte partenerilor in locuri ascunse privirii.
andreea, ai legatura...

ps: acesta este un experiment ce consta in folosirea unor cuvinte ce nu au loc, in mod normal, pe un blog al unui om serios, ca mine. si cum nu am suficient singe in instalatzie sa le folosesc direct si fara inhibitzii, ca amicu' draku, de pilda, am apelat la un procedeu ieftin de camuflare. sint curios daca functzioneaza acel magnet ptr. trafic, si cit de mult au dreptate indivizii care au dus la stricarea ireversibila a presii romane prin alergareala dupa rating

7 comentarii:

filadel spunea...

Uau! Funcţionează. :D

niku_elektriku spunea...

aiurea !
tu nu faci parte din esantionu' reprezantativ...

turnofftheglory spunea...

Intotdeauna functioneaza. Fii liber si baga-ti pula.

niku_elektriku spunea...

buuun !
si'o pula bagata de tine intra la co(n)tor ?
waw, ce greu ie !
gata, nu mai fak...

Anonymous spunea...

@niku
coane daca nu te-ai legat si de CUR sul valutar, degeaba. asta sa vezi magnet....

Dracu

niku_elektriku spunea...

vaaai !
e chiar dracu'n persoana ?
pai originalu' ridiculizeaza 'ntodeauna orice copie amarita...

Anonymous spunea...

no, ma scuzati, era umilu epigon a lu Satan.

Dracu

Trimiteți un comentariu