luni, 18 ianuarie 2010

un fleac, i'a pri-gonit !


lasind la o parte pasele ezoterice, la adversar, ale fameliei geoana, vreau, intr'un final, sa salut victoria, si'al ei husar, cooooalitziei nascatoare de bun simtz, in cazu' de fatza olfactiff, asupra 'lectoratului pri-gonit de pedeleu de la urne.

sectoru' unu e luat, oricum, in arenda, pentru mult timp d'acu'nainte, de cel mai comunistoid "boer", "boeru" chiliman, ce da la populimea votatoare cu rompresturi, scirtziitori (polistiren expandat) si termopane'n geam, gratiz, ca nu da de la el.
asa ca, vretzi, nu vretzi, platindu'va impozitele, in orice punt geografic din tzara asta, votind cu leberali/pesedisti, pedelisti, liber-schimbisti, sau orice altceva, contribuitzi cu ceva si la bunastarea militzienilor locuitori in sectoru' lu' chiliman.
care nu tre' sa mai scoatza nici un franc, ca'z amaritzi (saracii !), pentru reabilitarea confortului lor termic.
si pisihic, dupa cum se vede, de'l facura da rusine pa junioru'...

bun prilej de reformatzii, si alte aspiratzii, ca de nu se reformeaza, ei pe ei, o sa'i reformeze popo'u' cu stampila si plasa de un leu.

in cap...

cu toata ciondaneala "adolescentina", si bine ancorata in meandrele concretului 'telectual, intre sever voinescu si cristian preda...

si daca n'or gata, noi ne'om cam satura !

-----------------------------------------------
si tataia TACE !

de fo doo saptamani tot intra p'aici diversi goagalisti ce cauta "basescu bolnav"

basescu bolnav ?

i s'o fi cauzat de la parpsihicii aia ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu