luni, 10 mai 2010

asta'i basescul !

pen' ca nu ma mai uit nici macar in treacat la televizoarele cu pureci, de teama ca s'ar putea sa le dau dreptate (mamaaa, ce'o fi la gura lu' stan ?!! da' a lu'fii rea???? da' a lu' lilikkk, uhhhhh !?!?!?!), in zilele car' au urmat deciziei "hist(o)(ri)(oni)ce" pe care a luat'o, evident, basescu, am stat s'am cujetat descumpanit la gindu' "cit dreak mai tre' sa treaca pin' sa'si achite base ...datoriile, inclusiv cele la propriu, din campania electorala ?"
e evident ca masurile trebuiau luate la inceputul lui 2009, desiiii, cu pesedeu' drept partener, era mai greu ! da', orisicit, trebuia sa le ai pregatite, ca doar finantzele au fo' tot timpu' la tine.
cin' colo, ei dracie ! acuma cin', cica, taie base nodu' gordian, tu sa te trezesti buimac cu "reforma" 'n bratze si sa nu stii cum s'o proc(r)(e)(d)ezi...
si'i si mai evident ca oricit ai pritoci'o tu, acuma, in doo saptamani, cu oricita "esspertiza" juridica, se va naste tot un monstruletz cu doo'j de dej'te la un picior, usor de atacat la "constitutzie" !
asa ca tare mi'e teama ca, constientzi de impactu' dezastruos, indiferent daca reusesc sau nu sa aplice ce spune prezidentele, "obletzii" pedelisti, impreuna cu "caracuda", de diverse marimi si culori, sa aplice tactica pamintului pirjolit, dupa ei potopu', cit mai sint "in putere"

am fost confirmat de chiar basescul:

Băsescu a transmis PDL că, dacă nu-i aplică „deciziile istorice”, dispare.
"A fost numit un acordeonist la Direcţia de Sănătate Publică Dolj. La Poliţia locală din Cluj s-au dat bani de la buget, dar alte oraşe n-au primit. Este normal să fie suspiciuni. Fiţi atenţi ce numiri faceţi, pentru că angajaţi şi guvernul, şi partidul"
"De la Revoluţie, s-au băgat în agricultură 30 de miliarde de euro şi s-au scos 400 de milioane"


si inca:

„Dacă veţi fi cei care vor scoate România din criză, veţi culege beneficiile în 2012, dacă nu şi dacă veţi continua acţiunile clientelare, vă veţi compromite politic pentru totdeauna”

„Nu mai sunteţi credibili! Daţi dovadă de raţiune! Toată lumea trebuie să treacă printr-un concurs. Cum e posibil să pui un lăutar la CAS?”


asa ca... ce'o sa faca, totusi, base ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu