vineri, 8 aprilie 2011

  noi lovituri cu ceafa 

lasin', din decentza, la o parte lovitura mortala data, cu ceafa, de anuntzarea  catindaturii lu' paleologu' al mic la presidentzia pedelista, tzin sa'i oftic pe mircea bazii ce se bat pe citimi de zecimi de procente de shar(l)e cu o adevarata lovitura, in plin, data tot cu ceafa, lata:
Liderul de piata, btv, nu difuzeaza nici o secunda de fotbal si are o medie de peste 50% audience share in prime time.
e adevarat ca nu'i vorba de b1tv...

si inca:
Bulgaria a hotarat sa recheme, pana la sfarsitul anului, 37 de ambasadori si alti diplomati de rang inalt, care au colaborat cu serviciile secrete din perioada comunista, a anuntat miercuri Ministerul Afacerilor Externe, citat de AFP.
bacons(an)chi!

6 comentarii:

jderu' spunea...

Domn'niku,fiindcă tot abordarăți subiectul cu televiunile,un grup de agricultori din Kamceatka vă întreabă: puteți realiza ceva înregistrări cu "Râșii de noapte" de la be1tv?

Shadow spunea...

Pai la noi s-a facut deja de acum vreo 6 ani. Nu asa s-a laudat "light roumanian" de a fost numit sef al sie? E cum ii explica "tanarul" nastase lui gorby cand avenit ala in vizita la ceasca. Ca noi am facut si perestroika si glaznoutz de un deceniu deja.

niku_elektriku spunea...

@jderule
scuze de 'ntirziere, da', cit te stiu de perspicace, sper c'ai dat si singur de 'nregistrarile de pe labe unu' teve, cum le place pretinilor nostri sa zica!

daca n'ai dat, uita'te aici

niku_elektriku spunea...

si salutari kamcheatkezilor!

niku_elektriku spunea...

@shadowe

"am" facut?
or nici "voi" nu mai stitzi citzi mai sintetzi?
(asta apropo si de cum il acuza unii pe delaepicentru c'ar fi "organ"!)

jderu' spunea...

Găsit-am înregistrările, Domn'niku. Kamcheatkezii vă transmit toate cele bune!

Trimiteți un comentariu