luni, 11 aprilie 2011

    paleologu ventrilocu'    

recunosc faptu' ca mie'mi place junioru' paleologu, cum mi'o placut si tac'su, si n'am intzeles, cum nu 'ntzeleg nici acuma, de ce are o imagine asa de proasta in urma ministeriatului sau de la cultura, unde s'a 'ncontrat, cit a putut el de tare, cu mafia imobiliara, aia ce i'a si pus "capac", in cele din urma.

faptu' ca, la un moment dat, a spus, foarte plastic, un adevar, ce devine din ce in ce mai evident, ala cu pleashka pe car' ar reprezenta'o basescu si basescianismu' pentru pedeloi, l'a procopsit cu numele, si renumele, de "pupinbasist" (uhhh, urasc asta! indiferent de cine ar fi obiectu', si subiectu', operatziunii...) de frunte, desi omuletzu' nu facea decit sa fie cit se poate de autocritic p'in asta, asumind evidentza partidului asistentzial, hranit artificial cu putirintza piratului chior, pe care l'au si vampirizat sugindu'i vlaga de credibilitate pina la cea minuscula actuala.

a avut si niste iesiri suficient de nervoase incit sa'i pun sub semnu' 'ntrebarii eticheta de "spir't ludic" (pe care i'o "lipise" colegu' cristian preda), si sa ma faca sa'i atribui si lui statutu' de "miel turbat", ce musca rau daca'l calci pe coditza, nu 'ntodeauna justificat.

zice ca'si lanseaza catindatura la nustiuce-ul  "care este" postu' de prezidente al creaturii ciudate, cu picioare de lut, reprezentata de caricatura de pesede-partid stat a pedeleului, da', n'am 'ntzeles foarte bine, daca "cei trei arhangheli", preda-voinescu-macovei, n'au reusit sa stringa decit o juma' de semnatura, din cele 35 necesare, de un' o sa reuseasca el s'o faca?

or  o sa se 'ntimple ca'n cazu' ebei, care a "beneficiat" si ea de "prea-plinu" de voturi din paneru' arhisuficient al partidului, atunci cind cu alegerile euro-parlamentare, iar "micutzu" boc o sa'i cedeze, cu marinimie, si la "ilustre", si 'nalte, initziative, din semnaturile lui abundente, ca sa demonstreze, cui se mai 'ndoieste, de democratiszmu' deshantzat ce salashluieste in organizatzie, unde 'telectualii'si  au locu', si sansa,  lor, macar sa se faca de ris, daca sin' "cumintzi", si nu "marsheaza" la initziative disolutive, ce au in vedere "abureli" ca "integritate", "bine public", "buna guvernare", "anticoruptzie", etc.!

cu toate astea, consider absolut nedrept singuru' comentariu pe care l'am gasit eu, cel putzin pina la ora asta, pe mediafax, la articolu' ce'i prefigura intentziile...
Bai infantilule,in locul tau trebuie adus grupul DIVERTIS Destinde-te singur si nu-l mai face de ras pe taica-tau!

7 comentarii:

Riddick spunea...

Paleologu junior e un încurcă-lume politic şi nici zdrăvan la cap nu pare a fi.

Cum naiba să-l pui pe ăsta ambasador, parlamentar, ministru ? E suficient să îl auzi vorbind cinci minute ca să îţi dai seama ce e cu el.

Îl cheamă Toader (tac'su a vrut un nume neaoş, probabil spera să-i aştearnă o cale mai netedă în RSR), dar se complace cu "Theodor".

eugeni spunea...

Niku'
Am mai zis-o, cred ca atat Toader cat si Lucescu Jr. (na ca i-am uitat prenumele), sunt bine intentionati, le mai iese cate una, da' atat. Nu sunt aia batranii, da' nu sunt nici ei insushi (nu mai pot), si din asta nu pot iesi. Adicatelea sunt, inerent, limitati. QED

Shadow spunea...

Ai dreptate Niku este un sarman "pupinbasist" de care toata lumea face misto. Pupinbasist pt ca s-a demonstrat de curand din nou cu "dreapta" acuratete cand vroia sa voteze ce vrea "pleasca" doar ca nu stia ce vrea pleasca. Dar el "vota" ca primarul.

cat despre lupta sa "sustinuta" de la cultura cu "incontrarea sa plina de tarie" cand nici macar nu stia ce se darama. Dar si acolo "semna" tot ca primarele. Nasol pt el sa aibe un tata de nivel inalt si el sa nu se poata ridica nici la "genunchiul" broastei.

Pana la urma insa "personajele" cu o adevarata cariera in politica romaneasca de la pdl fie ea udrea ce pana la 70 de ani politiciana sau eba boculetz sustinatoare raman macar la nivel comunicational doar "agramate". ebalina a "produs" din nou cateva "perle". Aia cu "reformele luate" de catre bocanila "a carui rezultat se va vedea cu siguranta" este doar un exemplu "dulce".

Shadow spunea...

Ete Niku ca astrans nu mai putin de 265 de voturi. Asa-i ca ai ramas fara "glas"?
Ce sa inteleg ca "cei trei crai de la rasarit" nu au vrut sa "stranga"? Cam a asta "pute" politica lor de asa zisa "reforma interna" a partidului.

niku_elektriku spunea...

@ riddick

lasa, bre, ca si mie mi'o transmis taica'miu (daca'mi e permisa impietatea!) un nume de fameglie scris cu kapa, si la ce mi'o folosit?

niku_elektriku spunea...

@eugeni
ai uitat sa'i amintesti pe baietzii lu' plesu!

ce sa'i faci, nu putem fi totzi geniali, nu?

da' bine intentzionatzi, cum zici, e esentzial, si nu's chiar totzi!

niku_elektriku spunea...

@shadowe

chiar nu mai sint "la curent", c'am avut pene frecvente'n cartier zilele astea!

las'o pa eba, zi'mi ce'i cu voturile alea?

sint de la asociatzia de locatari?

Trimiteți un comentariu