luni, 20 mai 2013

"Să râdem pe banii noştri"
cînd marile spir'te se întîlnește, la mare înghesuială, cu box populi

am preluat, "intre ghilimele", titlul unui articol din "oficiosu" lu' dan andronic, impreuna cu inceputul unui alt articol din acelasi "oficios", care este semnat (culmea!) de catre insusi martirizatul, de sanchi (de sanchi de catre dan andronic), mircea marian, care, probabil, a fost pus, de catre "conducerea superioara", sa'si toarne cenusa'n cap, in sensu' "diktatoru' a avut iarasi dreptate!", dovada ca populu'l iubeste, iaaaar:



IRES: 68% din români au o părere bună sau foarte bună despre faptul că Băsescu a semnat decretele de numire a noilor șefi ai parchetelor

Un sondaj telefonic realizat de IRES la o zi după ce Traian Băsescu a semnat decretele de numire a noilor șefi ai parchetelor arată că 10% din cei chestionați au o părere foarte bună, iar 58% o părere bună despre această decizie.


Doar 20% din respondenți au o părere proastă sau foarte proastă despre gestul șefului statului. Potrivit IRES, 57% din români au o părere bună despre faptul că premierul Ponta a propus-o pe Codruța Kovesi la conducerea DNA, iar 31% nu agrează această propunere. În plus, 63% din cei chestionați îl cred pe premier, atunci când afirmă că numirile la conducerea parchetelor au fost „un compromis necesar pentru România”.


tragedia "anticoabitantzilor", cum e cazul lui mircea marian si cum e si cazul meu, este ca, dupa cum am observat, cu oroare, aseara, in urma unei scurte coabitari, cu masca pe figura, de citeva zeci de secunde, dupa miezu' noptzii, cu emanatzia felicsita a lu' mircea badea, parerile lor se pot lesne confunda cu cele ale antenistilor, lucru ce a fost oportun speculat de diversii albazapadoi.

teama cea mare a slugoilor lu' felics e ca protocoalele secrete ale trocului si troacei dintre d-l p.m. ponta si d-l diktatoru' prevad, printre multe altele, si o continuare a imunitatzii acestuia din urma (plus duduka) dupa ce nu va mai fi, lucru cit se poate de plauzibil, da', mai abitir, o sacrificare ritualica a varanului in peata publika.

tocmai aici consta diferentza intre anticoabitantzii de buna credintza, in rindu' carora, cu modestie, ma includ, alaturi de un tapalaga, o sorina matei sau chiar un mircea marian, si cei ai antenelor, care nu fac decit sa presteze in slujba stapinului care ii mai scoate si pe ei in lume.


daca ei turbeaza la perspectiva ca ala care'i tzine pe cozonac de atita amar de vreme o s'ajunga la tzuhaus, pe noi, astia, citzi mai sintem, nu ne'ar deranja foarte tare ca "idolu chior" s'ajunga, si el, la puscarie, lucru care nici n'ar fi asa imposibil, cu toate trocurile stiute si nestiute, daca tot a zgindarit musuroiu.


pentru azi, macar atit:
copos (becali, meme, etece, etece, etece) & co (cit mai multzi ar intra aici), la brutarie!

sa ne mai lingem ranile...


hultima hora:

instantza a hotarit sa lingem, daca nu sa sugem de'a dreptu', altceva!

semne bune coabitarea are!

umanismu' sotzialist isi arata coltzii imbracatzi in vipla: erea culmea sa bage la racoare sumedenie de "nea" si  "tanti", cu secs neprecizat...

finita la commediantu'...

ca sa indulceasca pastila amara a spalaturilor vaginale facute lu' memeu si celorlaltzi mafiotzi de folbal la vax, si cea si mai amara a viitoarelos spalaturi pe care o sa le suporte altzi mafiotzi de diverse regne, celebrul saptesutedoi, becallli jiji, fu tare sacrificat, precum mielu domnului, ca sa poa' sa se 'nscrie in lista scurta a papagalilor, alaturi de bombo, care nu reusesc sa fenteze sau sa cumpere o justitzie pe care o fenteaza si o cumpara cine vrei si cine nu vrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu