miercuri, 17 iulie 2013

dar noo, nu voo,
de ce nu ne zice nimini nimică?
că şi noi sîntem populu'

totuși, de ce nu ne zice nimeni nimic, nici măcar aczintoiu?

tapalagă relatează, vag, despre un măcel, ceea ce e deja destul de excesiv, că pînă s'ajungem să strigăm, în cor, "băsescu la măcelărie!", noi nici n'am apucat să trecem prin faza intermediară cu "duduka la brutărie!" 
(...) 
Predoiu a facut pasul in politica ezitand o vreme intre PDL-ul lui Vasile Blaga si Miscarea Populara a presedintelui Traian Basescu. Macelul intern din Miscarea Populara, antipatiile, orgoliile au facut ca Predoiu sa fie invitat de persoane nepotrivite. Racolarea a esuat, un motiv excelent pentru Blaga sa supraliciteze.  
In Miscarea Populara, Predoiu ar fi fost oricum o sursa de conflict intern intr-un partid care nici macar nu s-a nascut. Ultima ciocnire frontala a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, intre doua figuri politice importante apropiate de Traian Basescu. Fiecare la rolul de ideolog sef si de lider al viitoarei Miscari. Ce sa faca ambitiosul Predoiu intr-un partid nascut mort, macinat de lupte intestine?
Instinctele i-au spus corect ca mai bine preia puterea de la Vasile Blaga, avand la dispozitie un partid care dispune inca de resurse, infrastructura, experienta decat sa construiasca de la temelie ceva care se darama a doua zi. Miscarea Populara n-a reusit, inca, sa stranga semnaturile pentru a se inregistra ca partid. Daca n-o face pana in noiembrie, nu va putea participa, potrivit legii, la europarlamentarele din mai 2014.
(...)
Cristian Preda a reusit performanta de a-si ostiliza si cativa lideri din Miscara Populara, dupa ce si-a ridicat in cap PDL-ul lui Vasile Blaga. Viitorul sau in politica a devenit, in consecinta, foarte incert.

și, în definitiv, au "reușit" să strîngă semnăturile alea sau nu?


Mişcarea Populară devine partid. Marian Preda: Peste 7-10 zile depunem documentele



c'au trecut de două ori cîte "7-10 zile" de cînd s'a declarat că în 7-10 zile se depun actilii.

un partid așa de tînar, neliniștit și - mai ales - nenăscut, ajuns deja atît de mincinos?



grup statuar cu partidu' mișcării populare, înainte de lansare,
cu base'n motz, ca d'obicei


pisi-pisi:

iată că și bliiiiiiiiiiiiiiiin axintoiu ne confirma, în stilu' și cu apucăturile lui prop'ii și personale, c'a fost măcel:



dacă cu predoiu n'a mers sa'i fie predat partidu' la chee (aflăm acuma că cam totzi justitziarii - autentici sau de voe-nevoe - au intrat în dizgratzia diktatorului), oare nici cu preda să nu meargă să'i fie predat?

absolut încurajator, axintoiule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu