vineri, 9 august 2013

pedele, usele, pemepe, aceeeeeași mizerie







sa fie, oare, căldura și perspectiva concedului nemeritat di vina că încep să nu mai sesizez diferentzele între vacantzele exotice ale domnului al nostru premiere hulot și băile de praf și pulbere ale lu' și mai al nostru diktatore?




Atenţie, aterizează piticii lui Băsescu! Albă ca Zăpada s-a mutat peste drum de Palatul Cotroceni

de Anca SIMINAPublicat la: 05.08.2013 19:20 Ultima actualizare: 06.08.2013 09:46
Susţinătorii noului partid prezidenţial, Mişcarea Populară, ale căror semnături au fost aduse săptămâna trecută la Tribunalul Bucureşti, provin cu precădere din judeţele în care PDL are, în ultima perioadă, tot mai mulţi disidenţi, de la primari la lideri de filiale sau în care actualii consilieri de la Palatul Cotroceni au legături puternice. În top 3 se află Constanţa, Galaţi şi Olt. Urmează Arad, Dâmboviţa, Neamţ, Argeş, dar şi judeţe în care PDL-iştii ar putea avea surprize în perioada următoare: Dolj, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Braşov.
Până să se înfiinţeze cu acte în regulă, Partidul Mişcarea Populară, anunţat în repetate rânduri ca fiind o Albă ca Zăpada în politică şi al cărui semn electoral este mărul, a făcut deja două mutări. Prima: i-a făcut loc, prin statut, Fundaţiei omonime în care preşedintele Traian Băsescu va intra după încheierea mandatului, la masa deciziilor din partid. A doua: şi-a închiriat un sediu, până în 2018, chiar peste drum de Palatul Cotroceni.
În judeţe, unii dintre liderii sau parlamentarii PDL au deja explicaţii pentru valul de "trădări". "E o chestiune subterană, se ocupă fostul senator Marius Necula şi un consilier local nemulţumit. Au convins şi membri PDL, dar nu membri marcanţi. Sunt din fostul PLD care au trecut la PDL", a identificat liderul deputaţilor PDL Mircea Toader, potenţialii traseişti de la Galaţi. Alţii n-au dat însă în filialele lor de niciun potenţial trădător care să-i pună pe gânduri. "N-am nici primari care să plece, nici nu ştiu de membri care să fi semnat. Cu toate eforturile mele, n-am găsit pe nimeni până acum, nu-mi explic", spune europarlamentarul Marian Jean Marinescu.
Cât plăteşte chirie partidul din Cotroceni
Primul termen pentru înfiinţarea PMP a fost stabilit de Tribunalul Bucureşti pe 22 august. Până atunci, partidul încurajat de preşedintele Băsescu să se înfiinţeze şi-a închiriat viitorul sediu central. Casa cu cinci camere şi curte în care va funcţiona viitorul partid al lui Băsescu se află pe strada Dr. Nicolae Turnescu, la nr I, chiar peste stradă de intrarea principală în Palatul Cotroceni.
Vila construită în 1910 i-a fost închiriată lui Eugen Tomac, preşedintele provizoriu al partidului, de Francisca Dolores Pascariu, un medic din Bucureşti stabilit momentan în Noua Zeelandă, unde lucrează într-o companie farmaceutică internaţională prezentă şi pe piaţa din România. Contractul de închiriere a fost semnat, de altfel în numele proprietarei, de tatăl acesteia, Mihai Cojocaru, pentru o perioadă de cinci ani, contra sumei de 1200 de euro pe lună. Gândul a încercat să o contacteze pe Francisca Dolores Pascariu, însă fără rezultat.
Fondatorii PMP s-au fotografiat de altfel în curtea sediului, publicând poza pe site-ul fundaţiei, fără a menţiona însă locul în care a fost făcută.
Contractul de închiriere valabil până pe 22 iulie 2018, ca şi actele de constituire a partidului sunt semnate, fără excepţie, pe 22 iulie, chiar în ziua în care Elena Udrea anunţa posibilitatea înscrierii partidului la tribunal a doua zi. Actele au fost parafate de avocatul Ina Vintilescu, soţia fostului ministru PDL al Dezvoltării, Cristian Petrescu, actual membru fondator al PMP. Ina Vintilescu va fi de altfel cea care va reprezenta în instanţă PMP.

Soţia lui Petrescu a avut printre altele contacte de reprezentare şi asistenţă juridică în procedură de expropriere pe autostrăzile A2 şi A3, din care două semnate în 2004, în valoare de 285.000 de euro, respectiv 264.000 de euro şi unul semnat în 2006, în valoare de 4.612.800 de lei. Cei doi sunt un cuplu din 2008.

auzi: pedeleaoa se mai gindeste, exprimindu'se astfel prin vocea harmacazoancei saftoaica, daca/si pe ce loc/eligibil sau nu, are s'o pue p'eboaica pe listilii la evroparlamentare!

pai, n'are dreptate bliiiiiiin axintoiu sa faca abstractzie de coaele inexistentele ale buldogului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu