luni, 12 august 2013

reportaj incognito din tabăra de vara a brigănzilor cameșilor negre la gîtzi de pe malu' lacului balaton

hai ca'i pe cale sa se duca lulii de suflet si ultima cacalitate ghilimeloasa pentru care il mai apreciam pe presedintilii scarii de bloc numite romunia sotzializda cu paiu'n gura, adica aia ca si'a tzinut cumpatu' si n'a declarat, dracu, f'un razboi marii negre sau ghiolului siutghiol.

speram ca'n goana lui nebuna dupa boturile nesimtzit de populare care sa'i asigure linistea si imunitatea, lui si duduchilor lui, pentru inca fo citeva mandate d'acuma'ncolo, are sa se multzameasca doar sa'si consolideze contributzia coabitaca la facut praf si pulbere ioconomia prin hirjonelile plus valoroase cu pontosu prim ministru, ca nici ala n'are minte multa.




VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va mai avea loc in Romania Universitatea de vara a maghiarilor



Basescu la Universitatea de vara Izvoru Muresului
Basescu la Universitatea de vara Izvoru Muresului
Foto: Facebook
 Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca "Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile". Basescu a mai anuntat ca "foarte probabil" liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca "au fost indecenti". In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca "va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament".

bai astia, tovarasicilor, nu va punetzi nene cu hungur bungurii, c'astia barim au cizmele cu carimbu tare, nu pleaca la razbel in slapi de plastec si'n bermuzi.








auzitzi?

n'ar fi mai simplu sa'i promitem c'o votam pa eba?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu