marți, 10 decembrie 2013

în spir'tu' crăciunului, guvernul majorează acciza impusă micilor, noi, ceștilaltzi, cădem, rînd pe rînd, pradă vici'lor. cu toate astea, vicele, cu fustă, al primului agricultor al tzearii n'are să reușească să mă facă să mă cert cu pretinii mei, elefantzii, nu de alta, da' nu mai avem timp (ei), nici bani (eu), să ne mai împăcăm




Guvernul majoreaza acciza impusa micilor distilerii de alcool etilic

de V.M. HotNews.ro
Acciza impusa micilor distilerii de alcool etilic, a caror capacitate de productie nu depaseste 10 hectolitri de alcool pur, va fi majorata de la 475 euro/hl la 500 euro/hl, printr-o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.


Victor Ponta face un pas inapoi: Guvernul vrea sa amane cu trei luni introducerea accizei de 7 centi la motorina

de R.M. HotNews.ro
Guvernul incearca sa obtina de la Comisia Europeana aplicarea accizei de 7 centi doar pentru benzina, de la 1 ianuarie, si amanarea aplicarii ei si pentru motorina cu trei luni, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Anuntul primului ministru vine dupa ce Traian Basescu a amenintat ca nu va promulga legea bugetului, tocmai din cauza acestei accize suplimentare, si pe fondul grevei transportatorilor.


Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

de Red. stiri HotNews.ro
Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus "oricand" sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei"creaza conditii pentru continuarea discutiilor".


AUDIO UPDATE Ministrul Culturii a spus ca bugetul pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA este prea mare: Nu inteleg. Nu suntem in Africa de Sud. Am fost cutremurat cate festivaluri  "Shakespeare" am putea face/ Ministrul, despre propria declaratie: Am facut doar o comparatie, nefericita, atata tot

de I.R. HotNews.ro
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a facut duminica, la Craiova, o declaratie surprinzatoare, afirmand ca Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA ii sunt alocati prea multi bani, mai exact jumatate ca buget din toate programele Ministerului Culturii, relateaza Gazeta de Sud. Acesta a spus ca "nu suntem in Africa de Sud" si ca s-ar putea face mai multe festivaluri "daca nu am avea acel program sau daca acel program ar fi la jumatate".
UPDATE 19.10 Ministrul Daniel Barbu a declarat prin telefon, la Digi 24, ca a facut o comparatie nefericita si ca "regreta profund" daca afirmatia sa "scoasa din context" a "lezat sensibilitatea cuiva".


Elena Udrea ii raspunde lui Vasile Blaga: Nu inteleg de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul

de I.R. HotNews.ro
Elena Udrea a declarat luni, ca raspuns la afirmatiile lui Vasile Blaga referitoare la retragerea sa din batalia interna a PDL pentru propunerea la prezidentiale, ca a remarcat "lipsa de eleganta" a presedintelui PDL si ca nu intelege "de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul."

Guvernul nu va mai impozita venituri din jocuri de noroc, pe motiv ca nu poate afla cat se castiga

de R.M. HotNews.ro
Veniturile obtinute de catre persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri in cota fixa, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor si cluburilor de poker nu vor mai fi impozitate de Guvern, cu argumentul ca autoritatile nu pot afla castigul acestora. Modificarea va fi operata de Guvern prin ordonanta de urgenta, conform proiectului obtinut de agentia Mediafax.


pe noi, oricum, ăștia ne'au cîștigat la belciuge, bagîndu'ne, 
definitiv, în tunelu' tîmpului, asupra căruia n'am timp 
să zăbovesc acuma cu amănunte.
vom reveni, pe înserat, anu' care vine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu