vineri, 13 noiembrie 2009

daca doritzi sa vedetzi/revedetzi - basescu la nasu 12.11.2009

7 comentarii:

amanda13 spunea...

vai, multumesc, multumesc!!!! :))) imi faci inca o bucurie!

la televizor e acum serialul meu preferat insa cred ca mai bine ma simt la tine pe site! promit sa cometez si dupa ce vizionez!

niku_elektriku spunea...

nu'mi mai multzumitzi, rogu'va !

cind am posibilitatea s'o fac, o fac si gata !

pentru' base !

ca este cam printre ultimii politicieni pe care mai pot sa'i urmaresc fara sa mut canalul (in afara de "noua garda", TRU, Monica Macovei, Cristian Preda, Funeriu )
si astazi a pornit cam greu, a trebuit sa faca o curte (inutila din punctul meu de vedere) liberalilor, dupa care a fost ok !

vizionare placuta !

ny spunea...

ma bucur nespus ca v-am gasit si multumesc pentru emisiune! marturisesc ca va citesc de cateva zile, probabil ati observat. mai recunosc si ca sunt tiganca, alcoolica si prostituata :-D

amanda13 spunea...

un singur sentiment am dupa ce am vizionat aceasta emisiune, acela de normalitate. am vazut un om care a stiut sa explice clar si fara demagogie ce s-a intamplat in mandatul sau, inclusiv de ce ii sunt atasate niste scandaluri, si ce vrea sa faca. un om pe care il pot simti si nu un o papusa de cuvinte cu bagajul plin de promisiuni aiuristice.

iar partea cu patriotismul de la sfarsit m-a induiosat teribil, mai ales ca stiu ce inseamna atat mandria de a fi roman chiar si printre straini si dorul permanent de tara...

iti multumesc inca o data pentru postare si te salut!

amanda13 spunea...

scuze, abia acum am dat "refresh" paginii si am vazut comentariul tau... doua ore am fost "lipita" de video.

ok, daca zici sa nu iti multumesc iti trimit doar un mesaj de intelegere si solidaritate pentru ca mi-ai dat posibilitatea sa vad si eu emisiunea de aici de departe:)

noapte frumoasa!

ny spunea...

excelenta emisiune, fara istericale, clara si concisa.
P.S. desi suntem departe si ea este inca mica, fetita mea si-a adus aminte ca acum mai bine de 2 ani am votat la referendum contra demiterii presedintelui. pare stupid, stiu, insa este purul adevar. pe 22 noiembrie voi merge din nou cu ea la consulat ca sa votam pentru Basescu. sper ca nu va mai fi nevoie sa ne deplasam si pe 6 decembrie ;-)

niku_elektriku spunea...

buna seara,
sper sa fim suficientzi "tzigani" si pe 22.11 & 06.12

Trimiteți un comentariu