marți, 3 noiembrie 2009

tanasescu ? hmmm !

ala-bala-portocala...
trece, nu trece, gubernu' croitoru ?
de ziua diktatorului ?
cu toate marile (!) miscari de "trupe" din parliament, cu jeneralii'n frunte, parca nu m'as prea bucura sa'l am drept falit, chiar daca e necesar sa avem si noi falitzii nostri, pe unu' ca nicolicea, aceasta impostura cu fatza umana, ce multzi peri albi mi'o scos pe vremea cin' ma mai uitam la televizor si la altceva decit desene animale.
asa ca: nu trece !
ce urmeaza ?


isarescu

ar fi o miscare maiastra a basescului sa reuseasca sa'l convinga pe isarescu, "cadru", si el, de nadejde.
ca nu poa' sa'mi spuna nime' mie ca asta nu e gradat, a se vedea diversiunea remarcabila din anu' 2000, ceea ce a dus la impunerea, cu manifestatzii de sprijin facute de 'telectualitatea romanoasa, in frunte cu doinea cornea, ca salvador de la democratura, a lu' ilici sancez iliescu.
s'a vazut pe el ca a indeplinit ordinu' intocmai si la timp, cum am mai zis, fara sa'i fi placut prea tare.
se poa' sa mai primeasca si acu' vreun ordin ?
sa'i lase paznici la alea 30 de mld pe bolteanu si pe blondu' de florin jojescu ?
tot ce se poate.
depinde cine'i mai mare'n grad; patriciu, sau...
nu'l creditez cu mai mult o,1 %

------------------------------------------
Monica Macovei
cu toate ca e scoasa la inaintare, lucru ce se vede cu ochiu' liber ca nu'i face nici o placere, cum a fost si in ultimele 3-4 ocazii (referendum suspendare + diversele alte alegeri), cred ca basescu n'are sa poata sfida in asa de mare masura sensibilitatzile molustelor noastre parlamentare, indiferent de apartenentza.
au lansat ei, pe surse, ca marele, si curatu', pedele ar fi propus'o lu' basescu pentru nominalizare !
sa i'o spuna lu' mutu...
nu ala de florentina !
baronii pedele, alaturi de totzi vechilii din celelalte partide, ar accepta mai curind sa "li se usuce mînurile" cu care ar trebui s'o voteze...
cu toate ca e "cel mai cinstit om din romania"    ! 
sanse: 0,0001 %
-------------------------------------------------------
blaga
Dumnezeu,  si dusmanii lu' basescu, stiu ce'or gasi atitzia la "buldogu" asta, ca nici charisma, pina la 50 si ceva de ani, nici performantze politice deosebite, in afara de haotica prezentza in campagnia pentru primaria capitalii, pe care a pierdut'o cu atit farmec, si nici cine stie ce performantze manageriale, cu toate ca se zice ca si'a facut bine lectziile in relatzia cu UE, alaturi de Monica, si ca astora doi le'am fi datori integrarea.
asa o fi (de Monica, stiu !), desi imi aduc aminte ca si el a mai "miriit" la Monica, atunci cind erau amindoi in guvern.
blaga a avut totdeauna figura de "om rezonabil", in rindul partidelor inamice basescului, si stim cu totzii ce vrea sa insemne asta. d'aia au si vrut parlamentarii nostri sa dea un semnal interesant la votul din comisii pentru ministrii ipotetici "croitoru". adica: pica base, noi p'asta'l vrem sef la voi !
acu' ramine de vazut daca votu' de miercuri nu este si un test pentru blaga, berceanu, videanu care  sa le dovedeasca in(capacitatea) de a'si face majoritatea.
ca nu croitoru o sa si'o faca, daca o...
basescu a mai aruncat vorba ca al doilea nominalizat are sa fie din partidu' cu  cel mai mare numar de mandate.
daca o sa se intimple asta, cred ca o sa fie mai mult pentru a'i mobiliza pe "baetzii" din teritoriu, dinozaurasii de organizatzii judetzene, orasenesti, comunale, carora, multora, basescu le'ar suci gitu' cu mina lui, da' acu' are mare nevoie de ei...
daca ar si trece un astfel de guv ?
who knows ?
procent (sa fie nominalizat): 48,8 %
--------------------------------------------------------
tanasescu
singurul ministru de finantze care a dus un acord cu FMI la bun sfirsit.
da semne in ultimele zile ca n'ar mai refuza oferta basescului.
ministrul de finantze ce a avut ideea cotei unice in 2003, repede "razgindit' de papasha ilici.
corespunde cel mai bine definitziei date de patriciu lu' geoana, adeca e, de fapt, liberal in gindire (lucru' pe care nu l'am intzeles: de ce'o sta asta la nenorocitzii aia de pesedaci ?).
si asta pare "gradat"
ar fi o propunere greu de respins de pesedaci, cu care se vor putea mindri in campania asta: "vedetzi ? tot noi avem cei mai tari oameni !"
o solutzie si pentru basescu: "vedetzi ? nu ma cramponez atunci cind e vorba de specialisti !"
geoana a inceput sa se schimbe la fatza de cind a avut discutzia cu FMI, si'si da seama ca n'o sa'i fie prea moale nici daca ar cistiga, prin absurd (si cu un basescu in opozitzie ! ca io nu cred c'o sa'l lase cineva sa plece peste mari si tzari ...), nici daca pierde.
mai curind s'ar putea lauda in fatza partidului ca a obtzinut, totusi, postu' de pm.
tanasescu e perceput suficient de tehnocrat, asa ca daca se lasa cu belele, ca urmare a reformelor obligatorii, poa' sa ridice totzi ochii la cer si sa zica "nu noi, dom'le !"
FMIu' !
sanse: 51.0999 %

--------------------------------------------------
AZI !
nu miine...
--------------------------------------------------
astea sint cifrele mele nebazate pe nici o informatzie din interior, cum dau, de multe ori, senzatzia unii colegi de blogosphere ca au

(da' daianu ce are ?
nu prea mai are oo nici asta !
cit l'au calcat liberalii in picioare si tot n'a iesit din partid.
daca n'a avut ordin...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu