vineri, 9 septembrie 2011

"cuiu' lu' berbec-calu"
ochiu', şi biciu', stapinului
ingraşa vitele ciutacu, ionitza&striblea

berbec calu', 'mpreuna cu famiglionu', amuşina, precum musca la cicat, in juru cadavrului d'un zverd de migliard d'euroi al "natzional (c)a(ng)rena", crezin' ca poa' "sa'l faca" pe felceru' oprescu&aghiotantzii, precum i'a facut, in foi de vitza, si alte "foi", pe janaralii lu' babiuc, "franci"-masonu' ministru pedist al apararii, de penibil, de la sfirsitu' mileniului trecut.

a 'ncercat sa'si batza "cuiu' lu' pepelea" in shandrama p'in intermediu' gazonului pe care nici n'apucase sa'l instaleze si deja amenintza ca'l ia si pleaca cu el in spinare, pentru a nu beneficia si ceilaltzi muhaisti amatori sa joace pe inimitabila arena, asa cum a procedat si cu celebra tribuna of(t)iciala, plus nocturna, de pe cimitiru' ghencea, devenite mijloace de şantaj asupra actualilor apevisti ai ministerului lu' oprea   şoşetzica.

tzara berbecalilor te vrea si mai prost decit cea a restului de slugibaşi ai voturilor mai mult sau mai putzin uninominale si cu care incepuseşi sa te obişnuieşti.

singura satisfactzie pe care pot s'o'ncerc in actualele vitrege conditziuni e aia ca cowboyu' a'nceput sa se stearga la cur cu zdrentzele ce i'au fost a_laturi in diverse 'mprejurari, care de care mai penale, si cu cit se sterge mai tare la cur cu ele cu atita zdrentzele cer bisuri, zapacite fiin' de miasma gologanilor care ar putea pica, multzumind frumos cu zimbrete largi pe figura si cu sunete zglobii emise din piculina.
 zdreantza ciutacu

 zdrentzele ionitza si striblea
sper sa le dee si varsat, sa aiva si pentru acasa...
*****************************************
si o relatare despre alte patrupede:

S-a mai întâmplat ceva revoltător și rușinos astăzi, la conferința de presă în care Becali a vorbit prostii. Intrat în direct mai devreme, latifundiarul a fost surprins făcând ordine cu jurnaliștii. Limbajul și modul în care s-a adresat sunt sub orice critică. Nici măcar la stână, cu ciobanii, nu se vorbește așa. Atitudinea lui Becali în fața reporterilor a fost aceea a unui individ rudimentar.
Nimic nu justifică acceptarea unei astfel de umilințe din partea unui individ care confundă oamenii din jur cu berbecii și măgarii de la stâna proprie. Un personaj care a jignit și bălăcărit pe toată lumea în ultimii zece ani. Este greu de înțeles cum poate cineva, care are un minim de educație și decență, să acorde încredere de orice fel unui personaj ca Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu