vineri, 2 septembrie 2011

somnu' na(ra)tziunii
naste monstri

sa (nu) naram, deci:

Senatorul Vasile Ion, care a condus timp de 20 de ani PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris vineri in UNPR, potrivit Mediafax. "Ion Vasile, senator de Buzau, ales in colegiul uninominal 3, s-a inscris vineri, 2 septembrie 2011, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sanatate publica din Senatul Romaniei", anunta UNPR intr-un comunicat. UNPR mentioneaza ca are in prezent 30 de parlamentari - 13 senatori si 17 deputati.

iar duduca zice:

USL, oricât s-ar chinui, nu poate lua majoritatea, la anul câştigăm alegerile

care: "cistigam"?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ceva de povestit la usa maibachului:

*Patroana postului de televiziune OTV, Diana Voiculescu, a fost talharita vineri dimineata in fata casei sale, dupa ce un individ inarmat cu un cutit i-a smuls posete de pe umar, transmite Antena 3. Voiculescu nu a fost ranita in incident.
Potrivit declaratiilor facute de Voiculescu in fata politistilor, citate de Cancan.ro, atacul ar fi avut loc in jurul orei 05:00, cand *patroana OTV se intorcea acasa. Ea era insotita de Dan Diaconescu, care tocmai isi incheiase emisiunea la televizor.
Atacatorul i-a smuls poseta de pe umar si a luat-o la fuga, fara sa o raneasca pe femeie.
Dan Diaconescu, care a vazut incidentul, l-a urmarit pe atacator, fara sa reuseasca sa-l prinda.
Ulterior, realizatorul de televiziune a sunat la 112 pentru a anunta incidentul.
Diana Voiculescu sustine ca in poseta avea un telefon mobil iPhone, 8.000 de euro si 20.000 de lei.

*(din pacate, intre timp astia de la hotnews au schimbat din "patroana" in "directorul general", asa ca shpilu' confuziei in care am cazut eu insumi nu mai e valabel!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu