luni, 12 septembrie 2011

"o presupozitzie indrazneatza"!  

despre "miscarea populara", de la d-l aligica:

In sine, ideea nu pare rea. Logica ei (in masura in care cineva din leadershipul PDL chiar s-a gandit la un desen logic si strategic – o presupozitie indrazneata, evident, ca orice presupozitie ce asuma existenta unor elemente de deliberare si cogitatie strategica la acel nivel) ar fi urmatoarea: 
Se pleaca de la premiza ca alegerile urmatoare vor avea o prezenta la vot redusa. Deci vor fi alegeri in care masina politica de mobilizare la urne va fi decisiva. Cine are cea mai motivata si eficienta retea de mobilizare la firul ierbii, castiga. E nevoie deci de coagularea tuturor retelelor de influenta. Bune, rele, sociale, economice, politice, de familie sau de clan, nu mai conteaza. Conteaza sa le ai pe toate adunate si mobilizate coordonat la momentul t, ziua alegerilor. Cu cat ai oameni mai apti sa penetreze la nivel local si regional, cu atat mai bine. Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare face parte din acelasi design 
(...)
Or, oferta leadershipului PDL in acest sens este cam saraca. Cei ce asteapta de luni de zile ca din zona acestei entitati conducatoare sa sa emita ceva sau sa se vada ceva care sa ii faca sa spuna: „Da, domnule, exista urme de viata si gandire politica si in acel colt de cosmos populat de liderii PDL!”, pot fi scuzati daca sunt sceptici cu privire la capacitatile acestor domni si doamne de a executa un plan atat de ambitios si indraznet.
(...)
De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
in concluzie, in absentza oricaror altor idei, tot la "in ciorapi murdari sa ne mirosim" or sa ajunga, ei si ai lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu