luni, 17 octombrie 2011

io de "astia" m'am cam saturat!

uite una (tog-ule! :):
"Cred ca trebuie sa avem un rezultat din partea justitiei, unul concret. Vom discuta astazi subiectul. (...) Intotdeauna spun ca, in asemenea cazuri, trebuie sa vedem o hotarare judecatoreasca, sa aiba loc o pronuntare clara din partea justitiei", a spus Frunzaverde, invitat sa comenteze daca este subiectul unei eventuale excluderi a lui Silviu Bian din partid.
Frunzaverde a aratat ca, in momentul de fata, Silviu Bian este oricum suspendat din partid ca urmare a arestarii sale. "In mod normal, el devine automat suspendat din partid. Este in situatia in care este, ce mai poti sa spui..."
uite doo:
Pentru orice persoană normal constituită, secretarul de stat surprins luând mită ar trebui suspendat din PDL. Nu se întâmplă așa pentru că nici statutul nu o îngăduie, nici organizația din care provine nu e dispusă să acționeze cu promptitudine.
uite noo zeci si noo:
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca vicepresedintele PDL Alba Silviu Bian, arestat preventiv pentru luare de mita, ar trebui exclus din partid, aratand ca este o mare fustrare la nivelul oamenilor din partid, care muncesc si isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum Bian, relateaza Mediafax. 
mare enigma si stătutu' asta!

Un comentariu:

Turnofftheglory spunea...

Hai sa nu facem confuzii intre obrazul meu si al lui Frunzaverdea sau alt nesimtit de politician prins cu mana in borcanul cu miere. Ce spune manifestul Noua Republica?
Hai sa iti mai lamuresc un lucru, pe langa aderarea la Noua Republica am convenit si aici local cam care e profilul unui cetatean aderent la Noua Republica. Imi pare rau dar faci o confuzie. Fiind un simpatizant al Monicai Macovei, cum as putea eu sa fiu asemanat cu Frunzaverde Nikule?

Trimiteți un comentariu