sâmbătă, 22 octombrie 2011

viitor de aur  voma vea

8 comentarii:

Anonim spunea...

mama ce colectie de puscariabili avem la inceputurile acestei prea-frumoase pretenii!
cre'caCammora (sic!) isi frange manurile ca n'are asa o colectie-n batatura!
n'o vaz pe lilik printre randuri.

Lilick Auftakt spunea...

Ce treaba am eu? Nu vedeti ca e numai Crin? La PNL fiecare merge unde-i place. Crin, la PSD. Eu, la dezbateriile despre Monarhie. @sareinochi, tu tot pe la petrecerile cu manele? "Hai Basescu la putere/scapa tara de lichele". :))))))

Anonim spunea...

nimeni nu te-ntreaba unde mergi cand mergi, important este ce intrebi tu acolo unde ajungi: "Cum preferi? Dau jos chilotii, sau guma de mestecat?" - c-asa-i la partidul asta de "dreapta" imbarligat cu stanga". cred ca-i nasol atunci cand trebuie sa-i pui intrebarea lui Nastase...
cat despre mine sunt la petreceri cu lilikele (tocmai ce ne-a inaugurat Boc centura). ca sunt capabile sa gaseasca fermoarul pana si la banane. si-nghit orice le da partidul cu sageata bleaga. vorba aia, nu moare carasul de grija somnului pana merge la coafor Antenescu :)))))

Anonim spunea...

cum se rezolva eficient orice problema:
http://www.youtube.com/watch?v=MAfCQ-t7xY0&feature=player_embedded

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

esti violent!

n'ai tu traba ca liberalii n'au gretzuri la ingurgitat broscoi pesedisti...

(parca broscoii pedelisti ar fi mai tentantzi!)

niku_elektriku spunea...

@anonime

cine'i henry si cine'i liza?

:))

Lilick Auftakt spunea...

“In perioada curpinsa intre 24 si 27 octombrie, noi, bloggerii liberali, facem un apel la reconciliere nationala in jurul Monarhului nostru.

In aceste zile, in particular, invitam blogosfera si mass-media la incurajarea unui armistitiu politic. Sunt momente, precum “Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai”, cand romanii, indiferent de nationalitate, religie sau orientare politica, trebuie sa isi regaseasca speranta comuna intr-un viitor mai bun.

Coroana Romaniei, sub care s-a facut Unirea cea Mare, sa fie macar in aceste zile simbolul sub care sa ne regasim unitatea si fraternitatea pierduta la 30 decembrie 1947.

In vremurile tulburi pe care le traim, avem nevoie mai mult decat orice de un moment de respiro, in care sa ne omagiem in liniste Suveranul. De aceea, noi, bloggerii liberali, ne obligam ca in aceste zile sa nu raspundem niciunei provocari, de orice natura ar fi aceasta, si sa cultivam valorile nationale, in bucuria jubileului Majestatii Sale, Regele Mihai.”

Clubul Bloggerilor Liberali

Anonim spunea...

in perioada pomenita promit sa nu fiu violet. nici violent.

Trimiteți un comentariu