miercuri, 12 octombrie 2011

vicepresedinta s'a rastit la secretaru' general,
in timp ce acesta se scobea in nas (surse)

 (continuare la continuare)
potrivit altor surse, de fapt, acesta, secretaru' general adica, s'ar fi scobit mai 'ntii in dintzi, folosindu'se de o scobitoare refolosibila model sabiutza (nu se stie pina la aceasta ora daca aceasta facea parte dintr'un transport de contrabanda provenit din china, nici daca era ascutzita pe ambele partzi ale lamei, asta apropo ca lumea a cam uitat ca basescu n'a lamurit dilema legata de betzigaselele lui de curatzat urechiushele), abea apoi, ca semn al unei nervozitatzi accentuate, si'a gasit un refugiu' in confectzionatu' de bilutze.

Monica Macovei s-a certat cu Ioan Oltean - vezi motivul

Vicepresedintele PDL Monica Macovei s-ar fi rastit, luni, in sedinta Biroului Permanent National, la secretarul general Ioan Oltean, din cauza numirilor la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CAS).
Potrivit unor surse din varful partidului, citate de Adevarul, fostul ministru al Justitiei a acuzat faptul ca anumiti lideri isi pun oamenii in diverse functii fara a tine cont de discutiile din conducerea partidului.
"De ce mai discutam si stabilim ceva in BPN, daca apoi ne schimbam si punem pe cine convine unora dintre noi?! Importante sunt jocurile de culise sau hotararile luate?!", ar fi spus Monica Macovei.
Vicepresedintele PDL i-a reprosat lui Ioan Oltean ca ar fi fost in spatele numirii lui Constantin Buzoianu la sefia CSA, desi, initial, membrii PDL discutasera in conducere sa il sprijine pe Cristian Constantinescu pentru aceasta functie. Macovei: Imi propun o limita de timp pana la care sunt dispusa sa stau in PDL
Monica Macovei a declarat, recent, ca isi impune o limita de timp pana la care este dispusa sa ramana alaturi de democrat-liberali.
"Eu, personal, imi propun o limita de timp, orice obiectiv are o limita de timp", a declarat fostul ministru al Justitiei, in legatura cu o eventala plecare din partid.
Intrebata la B1 Tv ce ar determina-o sa paraseasca PDL, Monica Macovei a precizat ca "politica de promovare a unor oameni care nu sunt competenti si au probleme de integritate". mai mult
Marti, 11 Octombrie 2011, ora 09:27
(model de stire facute din alte stiri, ceea ce fac si io aici, predindu'i, intr'un final, legatura Doamnei Monica:

deci, Monica, cu alte cuvinte, lasa'ne!, poate te retzinem!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu