vineri, 3 februarie 2012

alt pariu cu frica

dan tapalaga a dat pe goarna ceea ce ma rodea si pe mine de cin' cu zvonurile astea privind schimbarea lu' boc:

M-am saturat de atatea remanieri ratate, de lupta lui x cu y din partid, de atatia destepti care ba il trimit pe Boc la plimbare, ba il scot erou national. Ba ne spun ca Guvernul trebuie decuplat de PDL, ba ca partidul trebuie musai sa-si arate muschii pana la alegeri. Toti analistii pamantului evita sa spuna negru pe alb ceva simplu, banal, de domeniul evidentei: ca Doamna, cum i se mai zice in soapta, face infinit mai mult rau daca ramane decat asta mic, cum i se spune in gura mare, daca pleaca singurel, eventual tragand dupa el niste anonimi din guvern. Altfel, totul pentru un om, in rest poate sa arda lumea.
De asta, va spun sincer, m-am cam saturat: de un presedinte care alege mereu intre un om si o tara

deci, "se va vedea" daca duduca e shefa, de facto, a tzearii!

pai, sa nu 'ncepi sa'i dai dreptate "papesei" AMP care l'a  lasat din bretze pe gionel ca sa'l ee pe  pontel, ignorindu'l, in schimb, total, pe crinel, tot pe motiv de duduca?

oare, daca ultimii "cauzasi" portocualii, pentru "a da bine" acolo unde "conteaza", dau sa descopere si ei droguri in piatza universitatzii (care, chiar d'or fi existat, prea ne'aduc noo aminte de pressa fesenista din 1990), asta nu'i asa ca nu'i obligatoriu sa'i ajute pe "actualii" sa n'aiva soarta pntzcd din 2000?

diktatoareo, fii barbata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu