sâmbătă, 18 februarie 2012

"monoloagele vaginului"
(scurt pe)
2

in urma succesului nebun inregistrat de postarea cu acelasi nume de acum citeva zile, si care numai in ultimele 48 de orea a avut circa 3,743 accesari de la 1 vizitator unic si trei sferturi (ale carui comentarii kilometrice nu mai prididesc sa le caut - si sa nu le gasesc - la spam), m'am gindit ca "se merita" sa devie episodu' pilot al unei lubrici permanente.

incep cu doua puternice dovezi ale modului cum partidu' de gubernamint revine, "pe turnanta", prin intermediu' a doi vectori de imagine care au acuma mintea hodinita, daca tot au atirnat posteru lu' MRU la macelaria din calea victoriei de care se ocupa acuma niste catzelandri cu coltzi de lapte acoperitzi cu vipla:

1. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a comentat declaratia presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, potrivit careia autoritatile se grabesc cu semnarea Tratatului european de guvernanta fiscala, afirmand ca oferta fostului sef al statului pentru prezentul si viitorul romanilor este "falimentara", informeaza Mediafax
sau despre cum un ioan oltean reuseste performantza inimaginabila'n alte conditziuni de a mi'l face "simpat(et)ic" pe "marele" oltenitzean!


2. PDL acuză  “sifonarea” de bani de la străzi către campania lui Oprescu
Într-un comunicat remis redacției B365.ro, PDL București îi cere primarului Sorin Oprescu “să demită conducerea de la Administraţiei Străzilor din funcţie şi să organizeze un audit la această direcţie.” – se arată în comunicat “Ar fi un semn că Sorin Oprescu înţelege gravitatea acuzaţiilor şi o primă dovadă de bună-credinţă din partea sa. În caz contrar, edilul-şef îşi va demonstra încă o dată patronajul pe care îl exercită asupra mafiei din Primăria Capitalei.” – mai spun membrii filialei conduse de Elena Udrea. 
PDL a acuzat-o, la sfârșitul anului trecut, pe șefa Administrației Străzilor, Alina Roman, că “sifonează bani pentru campania lui Oprescu”, promitând anchete împotriva “șlehtei puse de Oprescu în fruntea direcțiilor din Primărie”. PDL nu menționează însă că Alina Roman a fost numită director economic la Administrația Străzilor de Adrian Videanu, pe când aceasta era secretar general la organizația de tineret a PDL. De atunci, firmele de asfaltatori apropiate PDL au câștigat în mod constant contracte cu Primăria.
doua blonde sareau coarda (sau intindeau coarda?), vasezica, se cordeau?



4 comentarii:

Loda spunea...

Domne, esti nemaipomenit, te citesc de mult, dar trebuie sa ti-o si spun.Oricum, nu te lua dupa mine ca nu prezint

Loda spunea...

incredere, vioam sa-ti spun, ca eu sunt cam de stanga ;)

niku_elektriku spunea...

@loda

saru' mina, doamna profesoara!

d-voastra eratzi?

(despre "orientare, pina acum citeva luni v'as fi raspus ca nimeni nu e perfect! acum, sint ceva mai debusolat!)

Loda spunea...

eu eram ,domne, eu si cocarjata mea persoana :)

Trimiteți un comentariu