miercuri, 22 februarie 2012

noi vrem romunia de pîine,
nu romunia de mîine!
- apa de ploae stoarsa din alba ca zapada -


"Recunosc şi ei că este apă de ploaie. Şi-au schimbat look-ul total", a spus amuzat Dan Grigore, membru al CNA, în râsetele celor prezenţi la şedinţa de marţi a CNA.
(...) 
Sebastian Lăzăroiu a declarat că TVH2.0 şi Radio H2.0 vor face parte din proiectul "România 2.0", care are la bază "ideea de upgradare a României, a comunicării din România"
(...)
Referitor la asemănarea cu formula chimică a apei (H20), Lăzăroiu a spus că se bucură că denumirea televiziunii şi radioului pot fi citite şi aşa. 
(...)
Societatea Mass Media România de Mâine SRL are ca acţionari Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; preşedinte: Aurelian Bondrea) - asociat principal (51,01312%) şi Universitatea "Spiru Haret" (48,98688%)

nu stiu daca din echipa redactzionala are sa faca parte si bliiiin axinte, fostu' consigliere al lu' lazaroa de pe vremea cind era ministru al munci, cu'n singur "i", unu' din fanaticii eugeníei (nu e vorba de prajiturica compusa din doi biscuitzi cu crema!) sociale (si nu numa'!), parte importanta a programului de inginerire natzionala prin miscare - multa miscare! - populara (fara popor, daca se poate), prin care noii martori ai lu' basescu il intrec in radicalism libertarian pe marele om de afaceri mic.ro-ic, dinu patriciu.
Dacă azi avem 1 milion de birouri cu un milion de pc-uri, cu un milion de windows-uri şi mîine avem doar două sute de mii de birouri cu pc-uri şi windows-uri? Nu îi dăm astfel una peste ceafă capitalistului Gates? Nu ar fi minunat?
(...)
Falimentul, înfrîngerea, dispariţia, eliminarea sînt bune, sînt sanitare, sînt, ca să zic aşa, vitale. Şi absolut necesare. 
noul "vis de aur"  poate deveni realitate,  mai ales daca se pastreaza printre colaboratori personalitatzi calite'n lupta pentru construirea capitalismului, cu burta lipita de şira spinarii.


Iulian Mincu este creatorul planului de alimentatie rationala de pe vremea lui Nicolae Ceausescu. A fost un om de vaza al erei comuniste, un o cu o istorie personala ingreunata, dar care totusi incepe doar dupa revolutie. Ca mebru vechi al PCR a facut parte din FSN iar ulterior a fost racolat de Vadim Tudor in PRM pentru a servi Tribunul cu informatii utile din fosta securitate. Copiii lui si familiile lor fac parte din structurile guvernamentale actuale.
pentru ca noi il iubeam pe bliiiin inca din vremea cind nu devenise un atit de infocat politruc partinic, poate le spune jmektărilor baronei/baronese de partid, cu humoru'i extraordinar pe care nu cre' ca l'a beut de cind a devenit atit de "atzos", ca propaganda poate fi si dăşteapta...

si nu trebe sa semene, neaparat, cu propaganda cominternista, ca doar am intors armele intre timp, ce dracu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu