miercuri, 7 martie 2012

banciu l'a belit pe dan grigore,
cu k-riciu

am senzatzia ca banciu o sa'l aiva pe constiintza si pe dan grigore, care a cazut la datorie, sau e pe cale sa caza, pe baza de onoare nereperata, crin antonescu insultat grav dumnezeu mami si palme cafine central, ca aspirant la titlu' de glorie de pupinbasist apocrif, desi se declarase, sanchi, monarhist.

eu nu vad alt motiv pentru care antenele si antenescu l'ar fi decretat drept dujman al poporului uselist (fusese numit in functzia de la cna de catre gubernu' tariceanu), desi nu fusese surprins asupra faptului de a'i produce diktatorelui orice fel de placeri, pe indiferent ce cale, altele decit alea ca nu a fost de acord cu "politica editoriala" a posturilor de la baneasa, din considerente mai mult "estetice" si de compatibilitate umana cu sleahta alora d'acolo, care bine'ntzeles ca "i'au raspuns" cu asupra de masura, cum stiu ei mai bine, in haita: dai in mine, dai in fabricile de tocat ale lu' felics si uzine

nu stiu cit mai tzinea mandatu' de membru cna al lui dan grigore, nici daca asta o sa'si dee demisia pina la urma.
mai bine n'ar face'o, decit sa lase loc unor anonimi diversi, protejatzi de duduche si duduchi, chiar daca o mue de la partid.

decit sa'si dea demisia pina joi, mai bine l'ar provoca la duel pe mareshal, ca altfel nu intzeleg ce vrea sa obtzina prin demisia asta.
care e scopu' si durata?
dupa joi, adica dupa demisie, ce urmeaza?
in ce mod are sa sufere antenescu consecintze, ca el zice ca "je ne regrette rien!".
el nu regreta si tu pleci?

ori vrea sa plece ca ii e rusine cu banciu, care, altfel, ii place in continuare f. mult - ca si mie! - minus chestia cu cariciu, asupra careia atrasesem eu insumi atentzia, de la care i s'o si tras banciului o bine meritata (?) amenda

k-riciu lu' banciu


banciule, las'o'n belea de politica de cicat, ca antena 3 si mbadea sint tot creatzia mercenarilor care te'or angajatara si pe tine, acolo labe unu, ei doar au schimbat gashka!

esti mai simpaticutz la radio, fara casca'n ureche, zau!

ai mila barimi de dan grigore...



2 comentarii:

Anonim spunea...

Cap de Porc asta ,un simbrias de fapt la Devalizatoru' Bancorexului -la care si azi platim o taxa de solidaritate in pretul carburantului ,dar asta nu vor adevaratii tovarasi s-o stim -un rrrait frrranco-cariciopterrrrr ,de fapt un rebut al presei sportive si muritor de foamete din multiple cauze de incompetenta si lipsa de talent ,scuipa si iel cum ii dicteaza ...Zeus !Cand mor oameni in spitale ,iel ie-n gura cu Cariciu' ,cand mor oameni nedeszapeziti ,tot in gura cu Cariciu' ,cand militienii ramasi dupa "reforma statului" omoara si raneste grav la popor ,iel tot tine Cariciu'n gura !
Bravo ...cariciosule ,da' las ca vine si luna novembrie ,si sa vedem atuncea cate posturi t.v. (sanchi!!!) traiesc din ieconomia de piiiiiata ,cati bloggeri sugaci la banu' poblic vor mai ...posta ,cate cotidiene (ha ,ha ,ha !) este pe profit real si, mai ales ,CATA EVAZIUNE FISCALA S-A FACUT IN ZONA PUPINCURISMULUI DESANTAT BASESC !!!!
Sa-i vedem ,asa cum a anuntat si viitorul Presedinte ,la puscarie ,daca nu pot justifica sumele de bani din contabilitate !
Corect, sau nu ??? Ori crede cineva ,mai ales prostii ,ca vor scapa ...anilistii !

niku_elektriku spunea...

@anonime

cine o zis ca'i baga in puscarie?

dan diaconescu direct, ca n'am intzeles...

Trimiteți un comentariu