luni, 4 martie 2013







greu de circumcis
memento umori
pentru neste turbaduri usele



duminica noapte, ravasit de tragedia optimista pe car' o declansat'o ministru' titus cornuletz-corlatzean al a-facerilor din afara, prin declaratziile d-sale referitore la admiterea (ne) in spatziu' schengen (Mircea Dușa: “România nu mai trebuie să stea cu capul plecat”; Titus Corlățean: “Nu trebuie să stăm cu mâna întinsă”; Radu Stroe: „Germania a pierdut ocazia să tacă referitor la aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen“), am bintuit, o vreme, pe niste saituri cu filme piratate, oprindu'ma, pretz de citeva minutzele, asupra noului film cu brus uilis, greu de ucis nu mai stiu cit.

filmu' parea "tras", tzinind cont de calitatea oferita, cu camera de la tiliphon, dintr'o sala din italia.

astfel, am avut ocazia sa ma relaxez savurînd o conversatzie dintre un american (uilis) si un sofer de taxi rus care se chinuia sa vorbeasca engleza in italiana, bașca cîntatu'!

secventza asta mi'o adus aminte de propunerea aia de anu' trecut, pe care facuse turbaduru' uselist sugaciu, ajuns intre timp ministru pentru proglemele si moftemele rebolutzionarilor (banet, nenika!), privind obligativitatea dublarii filmelor straineze in linba romuna.

prevad ca baetzii astia de la usele vor fi si mai greu de ucis, daca mai continoa pe linia asta, decit nemuritoru' uilis, draga duduka, indreptindu'se vertiginos spre un noo'j noo virgula op'zecisinoo la suta, asa ca va rugam noi fromos sa actzionatzi in consecintza, dudukindu'va unde va e locu'.

********
am reusit sa urmaresc sus amintita pelicula, cu oarecare dificultate, pina in momentu cind l'am vazut pe uilis facind tot felu' de nebunii (confiscari de avtomobile, cascade peste capotele rusnacilor care se deplasau in mod regulamentar pe largile bulivare si avtostrazi moskowite) fara sa'si ia o ranga sau o sabie ninja in cap, lucru care s'ar intimpla la bucale si daca i s'ar parea unuia ca te'ai uitat urit la el.

nota de neverosimilitate a fost sporita atunci cind taximetristu' n'a vrut sa'i ee nici un ban uilisului, ceea ce m'ar facea sa'i recomand un schimb d'experentza cu coledgii care fac curse la si de la aeroportu' otopeni...

********
sa ne veselim - si'o bere rece la gard sa vorbim:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14347837-diferenta-vedeti-intre-guvernele-boc-ponta-tema-schengen-dar-traian-basescu-observati.htm

http://mantzy.ro/2013/03/05/romania-nici-nu-vrea-nici-nu-merita-sa-fie-in-ue/

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

niku_elektriku spunea...

@ di toate,

treaca de la mine, ca de la banu' ghika

Trimiteți un comentariu