luni, 18 martie 2013










o 'nceput
de eri
să cadă,
cît'un
"like",
aici,
pă stradă.
acum, l'a stat.




se 'ntimpla lucruri pe strada mea, coltz c'o debara, de cind se tot ascute lupta de classa'n pedeleaoa lunga ca pelteoa si de cind am loat'o'n cap de comp. ass pe madama duduchii pe care pina si'o personalitate atit de dezinteresat de imprevizibila si complecsa ca dan andronic o dete'n sara asta, che sara, favorita'n cursa de sobolani oparitzi care va avea un tragic zvirsit spre finalu acestii saptamini.

legat sau nelegat d'aceste bastoniade fratricide, constatai c'avdientza blogului astuia din ce in ce mai incredibil de bun per capita de vaca furajata scazu in mod la fel de incredibil de abrupt, odata cu aparitzia si disparitzia la fel de subita a unor "like"-uri la ceva la care ma tot chinui sa nu ma abonez, adeca la acel google plus pe care platforma blogger tot incearca sa mi'l bage pe gitzi or pe alte orificii si bușoane, daca tot vede ca feisbucu n'o reusit sa ma tzie ostatec.

intzeleg ca fenomenu blogerist e pa moarte (cu esceptzia vedetelor care se avto cultiva'ntre ele si care au descoperit jmekeria sa si cistige ceva maruntzis din asta), majoritatea blogurilor insignifiantzilor ca mine si ca tine suferind perderi in detrimentu feisbucarilor care m'oripileaza, da' nu po s'arunc toata vina disparitziilor din ultimu timp doar pe feisbucu asta nesuferit, asa ca nu'm ramine decit sa ma consolez cu gindu' c'aia de m'or parasit (duca'se!) ereau mari admiratori ai duduchii, asa ca continuu:
nu ma las, vrajitoareloooor!



Udrea: ”Atat au putut sa gaseasca,

niste..........................
capace de toaleta”



 | sâmbătă, 16 martie 2013 | 20:37 6 comentarii

elena udrea FbElena Udrea  a declarat, sambata, la Suceava, unde si-a prezentat motiunea pentru sefia PDL ca nimic nu o va opri sa se lupte cu Ponta, Voiculescu sau Antonescu.
“Nu exista nimic care sa ma opreasca, care sa ma faca sa am o rezerva in a ma lupta cu USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu”.
Udrea a precizat ca in toata cariera sa politica singurele acuzatii care i s-au adus sunt despre niste capace de toaleta. Ea a spus ca acele capace au fost descoperite la un an de cand nu mai e ministru si i-a urat domnului Dragnea “sa le foloseasca cu placere”.
“A amenintat USL ca o sa vina la guvernare si o sa arate ce nenorociri a facut Elena Udrea. Dupa un an de zile de cand nu mai sunt ministru au descoperit capacele de toaleta, care si alea erau cumparate dupa ce am plecat eu din minister. Daca atata tot au putut sa gaseasca, niste capace de toaleta, îi doresc domnului Dragnea sa le foloseasca cu placere”, a declarat aceasta.
Totusi, Udrea a spus ca atunci cand a avut un proiect de dus pana la capat, l-a dus indiferent cat de multa opozitie a avut de la adversarii politici, si asta, pentru ca nu s-a lasat santajata, nu a facut compromisuri si nu a acordat atentie campaniilor de presa impotriva ei.
Elena Udrea a mai spus ca in dulapurile ministerului pe care l-a condus nu a lasat nici un “schelet” in sertare si nu se teme nici de actuala guvernare, nici de campaniile de prea ale  lui Voiculescu.
niște șcheletzi, care, cu toate eforturile,
nu vor parasi niste dulapuri supt nici un rejim,
pretenii stie de ce



a esit si piticu atomic,
cu sira de plastilina,
la atac
a uitat, hopa miticu,
cum stergea duduca podelele cu dinsu,
'nainte de debarcare


"Trebuie să dăm o altă şansă partidului. Uitaţi-vă la PSD. Au trecut, până au ajuns la preşedintele actual al partidului, prin mai multe încercări. Un partid trebuie să aibă viaţă. Se duce mai departe, caută soluţii", a spus Emil Boc.

Potrivit fostului președinte al PDL dintre candidații înscriși în cursa pentru alegerile interne din PDL, Elena Udrea are mai multe atuuri: de a revigora partidul, de a-i da o perspectivă, de a menţine parteneriatul cu preşedintele şi de a putea să redea o speranţa că în 2016 PDL va reveni la guvernare.

Fostul preşedinte al PDL a mai spus că o apreciază pe Elena Udrea pentru că, deşi este criticată pentru poşetele sau tocurile pe care le poartă, nu s-a îmbogăţit în politică.

"Ce au spus televiziunile despre Elena Udrea? Că are poşete, că are tocuri, că are pantofi. Orice femeie are aceste lucruri. Partea bună este că a venit şi cu poşetele, şi cu tocurile şi cu pantofii dinafara politicii. Nu le-a făcut după ce a intrat în politică", a mai spus Emil Boc.

Fostul lider PDL consideră, de asemenea, că Udrea nu a fost etichetată ca fiind un om politic corupt.

"Pentru un om politic, când eşti la guvernare, este important să nu se lege o etichetă de corupţie iar de Elena Udrea nu s-a lipit nicio etichetă de corupţie. Poate nu au fost suficient de înalte tocurile sau poate au fost prea înalte, dar important este că niciun act de corupţie nu s-a lipit de ea şi a rămas un om integru, care poate să stea în faţa oricărei comunităţi şi să arate lucrurile pe care le-a realizat", a apreciat Boc.

discursu lu ala micu' arata ca totusi lu șafu'i plac tonomatzii



capacele de wc ale duduchii
care'l vor ajuta pe diktatore sa traga apa dupa el





tru-badu-bada
(dovada ca tru o avea mica)
lupta fara menajamente in care s'or inscris taberele&tarabele a facut sa caza multe masti, cea a lu' tru nefiind cea mai insemnata (fereasca domnu basescu de omu insemnat). bleen axinte o capotat nervos si o fost nevoit s'apeleze si el la photoshop, contrar perceptelor sale de dreptac furious, da' pragmatic, care semnalizeaza monika makovei si vireaza direkt cu duduka'n gard

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu