luni, 29 iunie 2009

militzia de santaj spiritual?



am dat fuga pe goagle sa vad ce hram poarta militzia asta spirituala dupa ce l'am auzit pe jurnalistul sportiv decebal radulescu, de la gsp intact felics tv, zicind ca entitatea societatzii civile mai sus pomenita le'ar fi cerut bani pentru dosarul de informator al securitatzii al fotbalistului gica popescu. ulterior decebal radulescu a evocat un mesaj de la militzia spirituala ce l'ar fi corectat in sensul ca acestia ar fi cerut bani pentru alte dosare de la mai, sau asa ceva...
interesant !
deci nu ca n'ar fi cerut bani !
cautarea pe goagle mi'a reamintit episoade interesante ale colaborarii dintre mugur ciuvica, intimplator tot un colaborator fervent al intact felics, cu tinerii studentzi si absolventzi de istorie ce compun militzia respectiva.
tot intimplator majoritatea "dezvaluirilor" tzin partea fostei/actualei coalitzii 322, lovind in tabara actualului presedinte, si, ca o consecintza, sustzin fortzele cele mai reactzionare ale bolnavioarei societatzi romanesti de azi, dar si de ieri, perioada pe care militzienii pretind c'o vor lamurita.
pai nu prea se 'mpaca dom'le dorintza pura a unor tineri de devoalare a ticalosiilor comunismului cu tentative de estorcare de fonduri, zau asa !
marturisesc cu mina pe portofel, ca io, un fomist si'un coate goale, nu m'as putea simtzi confortabil la o distantza mai mica de citeva sute de metri de cloaca intact.
si nu ma consider un reper moral !

ps
daca numitzii gidea, ciuvica, badea, ciutacu, dumitrescu, ursu, hurezeanu, dragotescu, s a m d, nu trec rapid la acatiste date, de trei ori pe zi, la treisutetreizecisitrei de biserici concomitent, pentru ca basescu sa iasa din nou president, le prevad ca la anu' pe vremea asta vor face emisiuni cu nikita si pitiku porn

2 comentarii:

filadel spunea...

Dacă se supără Băsescu îi lasă fără pîine pe circarii ăştia hămesiţi. Muritori de foame. Mai că aş merge pe varianta asta dacă n-aş şti că scenariul ăsta este falimentar pentru întreaga societate. Numai de-al draq.

niku_elektriku spunea...

si io m'as duce incotro vad cu ochii daca as fi in locu' lui, bre !

Trimiteți un comentariu