miercuri, 1 iulie 2009

gluma noptzii: mircea badea serveste interesul public

mare motiv de nervozitate pe ingusta scena publica din tzarisoara !
se'ncontrara, iara, doi tonomatzei, confirmind, fiecare, niste ziceri ale basescului din diverse perioade istorico-isterice.
pe cristoiu n'am ce sa'l comentez ca el e in rolu' asumat de canutza om sucit, gigi contra, nea' mingica scuipa'n girla, etcetera. daca e o strategie, si'a atins'o: dupa ani de zile az am intrat sa'i citesc pastila din jurnalu' intact.
tot az, seara, am stat si fo 7 minute, pe la mijlocu' emisiii, si pe antena cu'njuraturi, programu' lu' mircea badea, omu' axion, inamicu' grasimii si dusmanu' dusmanilor sefului lui. sa'ntimpla sa vorbeasca chiar atunci de cristoiu, ori a vorbit toata emisia despre el, nu stiu; era negru la fatza, cu toate n'cercarile mele de a face ceva reglaje, tot vinetziu iesea. cu freza aia neschimbata de cin'spe ani, de pre vremea tele7abc,emisiile cu teo, coafura care'mi aduce aminte de fotografiile alea din vitrinele frizeriilor comuniste cu persoane bine tunse, ziceau ei (marturisesc spasit ca asta o vorbesc io care n'am mai fo' la frizer din timpu' armatzii, ca ma tunz singur, si nu sint chel !).
n'am ce sa comentez zicerile acestui om, indraznesc sa'l numesc asa, desi el este, de fapt, un concept, dar tot mi'a sarit in urechi o frazulitza, ceva de genu' "dom'le, oi fi io tonomat, de ma plateste mogulu', da' pa fanii mei, care ma iubeste, care sa uita cu religiozitate la mine, de ma admira, de ma alearga p'in ior, p'in tineretului, tot mogulu' ii plateste ?" (citat foarte aproximativ), deci, daca lumea se uita la mine, in proportzie de 2,8 din grupa de firsta cutare si cutare, ca ie marchetsher asa si pe dincolo, de'i ridiculizez cu 0,02 pa ursu si pa ai'lalta ce fuse si ia pa la intact, inseamna, dom'le, ca io reprezint interesu' public !
pardon !
n'am 'ntzeles la urma !
adeca tu cu zecile tele de mii, hai sute, cu indulgentza, potzi sa'tzi asumi 'nteresu' public, da' cin' dictatoru' pirat chior indraznea sa vorbeasca, 'n urma unor alegeri totusi, cu optziuni, numarate, de citeva milioane bune, tot in numele interesului public, ba, ce blasfemie, chiar in numele ... poporului roman, pai ce faceatz voi atunci, cale de multe ore televizate, la diverse posturi concurente ?
nu vi se palpita vena ?
da' tu, ma badea, ca sa nu'tz mai zic mircea ca te jicnesc, tu itzi platesti, ma, impozitele ? ca cind ma mai nimeream pa la tine te laudai ca tu n'o sa platesti impozite la statu' asta mafiot... pai cum reprezintzi tu interesu' public cerind socoteala pentru banii din niste impozite pe care nu le platesti, si chiar incitzi la neplata lor ?
pai, ce interes public reprezintzi tu, ma badea, daca nu pierzi nici un moment in care sa nu indemni la anarhie (alergatzi si batetzi, ba baetzi, pa nenorocitzii de caralii spagari si prosti), neparticipare civica (nu mergetzi, ma la vot ca totzi e prosti si hotzi, da' mai ales liicheanu si monica macovei), aducind, in schimb, un omagiu stomacului plat !
tu stii, bai badea, ca mircea nu potz sa'tz spun, ca 'ntr'o tzara normala, nu ticaloasa cum consideri tu ce e asta, n'ai avea tu timp, nici falci, ca sa mininci atita cacat incit sa'tzi potzi procura banii cu care sa'i despagubesti pe cei ce te'ar da in judecata, grasi, grasutzi, plinutzi(e) ptr discriminare ?

4 comentarii:

filadel spunea...

Asta-i din inimă cu destinaţia ficaţi!

Să fie, că o merită cu vîrf şi îndesat. :)

niku_elektriku spunea...

sa'l sparg la nas !

filadel spunea...

Nu-nţeleg franceza da' cred că-s de acord!

niku_elektriku spunea...

ie afacereza de vitan pe care am asimilat'o odata cu laptele mamii...
si pot mai mult :-0

Trimiteți un comentariu