vineri, 24 iulie 2009

fii rea ! rupe'l pa basescu !



desi premeditasem o postare in care sa'mi vars fierea personala pa basescu, iata ca firea ma obliga sa mai amin momentu', dovedindu'mi, inca o data, ca nu personajul basescu ne face pa cei mai multzi sa'l "sprijinim" ci adversarii lui ne 'mping inspre el cu o fortza direct proportzionala cu numaru' & puterea lor.
asta seara n'am dansat in familie, fiind singur acass, asa ca zapuseala mi'a 'ntunecat mintzile, nemaiavind controlul complet asupra terminatziilor neurologice car'ar fi trebuit sa existe'n buricele dejetelor, si, in consecintza, punindu'ma in imposibilitatea sa controlez cumva telecomanda, lasind'o, in felu' asta, pa gaby firea sa navaleasca, cu fortza de care o stim in stare, peste calvaru' climateric de la mine din casa. si nu singura, ca poa' o ajutam cumva, ci insotzita da madam weber, pirvulescu si ziarizda aia blonda, cu fatza da curva, care scrie si pe la evz, si'ngeneral il ingiura pa "shafu" (oana stancu, dobre ?).
in momentu' ala cre' ca erau pa la mijlocu' em(i)(ul)siunii si tocmai reupeau halci mari din turul, si curul, lu' mazare, pa tema uniformii nazi, asa ca tema nu m'a facut sa plec precipitat cum fac de regula cin' dau de figurile astea.
dadeau cu iel da tatzi peretzii.
activitate ce ma facea sa am mici satisfactzii apropiate ca voluptate de cele sexuale (oare si astia da la antene simt acelasi lucru cin' il 'ngiura, cu motiv, da' mai ales fara, pa basescu ? incep sa'i intzeleg !) si ca senzatzia de catifelare sa fie completa, iata ca intra telefonic si cumatru' stan laptop, in calitatea sa de espert in relatzii 'nternatzionale si balamuc.
incepe sa semene a orgie !
mazare, demisia !
pesede, muci !
giuana, pa coji da nuca!
si pentru ca orice placere nu trebuie sa ramina nepedepsita, spre final, apare evocat si obiectu' placerilor onaniste ale domnului stan !
basescu !
ca romania e'n pericol da dispatitzie pen' ca basescu a bagatelizat drept "teribilism" crima da razboi a lu' mazare (lupu' iera damult nebun !)... rusia'i la graniza, evreii deja au debarcat la calafat, ungurii l'au luat ostatic pa nicolitza !

pies unu: acu' cin' am bagat si linku', am vazut pa sarite ca lucrarea o fo' mult mai complecsa, s'au luat la mina toate subectele care puteau lovi cit mai jos sub centura tabara portocalie. nu stiu da ce nu ma mir !

pies doi:
alooo !
domnu' stan !
staneeeee !
cin' te'a'nvatzat, ba, pa tine, linba romina ?
cum vine treaba aia cu "momentu' de a tace" repetat de doo ori, sa ne intre bine la cap ?
tzi'ai luat deploma la spiru, baaa ?

4 comentarii:

Neinfectat De Comunism spunea...

basescu e responsabil pana si pt ciclul neregulat al doamnelor din psd...

In fine la mine pe blog: "Acum despre destinul lui Basescu intr-un univers paralel..."

niku_elektriku spunea...

daca nu le'a 'nodat trompa !

gaspar spunea...

Cred ca daca Basescu ar spune undeva ca lamaia e galbena , ar sari unii de pe la Antene si ar incerca sa spune ca de fapt lamaia are culoarea rosie , si chiar daca e galbena DE CE numai acum spune Basescu ..ce vrea cu asta , ce ascunde de fapt ...etc...sunt caraghiosi , si cu faza cu spalerea lui Mazare...din pacate destul de multi o iau in serios pe antenisti , si asta ma enerveaza la culme .

niku_elektriku spunea...

salve gaspare !
din pacate sint atitea lucruri de care sa'tz fie greatza incit nu stii inspre ce zona sa'tzi indreptzi, cu predilectzie, jetu' de voma !

Trimiteți un comentariu