duminică, 5 iulie 2009

antiamericanismu' la roman, de ziua americii

adeca la "gubernatoru' mihaiu"
desi n'am prea mai ca(l)cat in canalu' realitazzi da ceva vreme, iata ca azz sara, in loc sa merg la beute si la mincate, ca, de, odata'n an ie ziua celui supt (licuriciu', pentru necunoscatori), sau sa'mi iau belet la santana, cel prostit la batrinetze, am stat sa urmaresc pa turcescu/si/mihaiu, cu guest stars cristoiu, weinberger, tocilescu si naumovici
daca'l 'ntrebi pe mihaiu asta precis se da cel mai tare om de dreapta din emisfera; de fapt iel ie de dreapta in tzara, de stinga, extrem, afara. n'am mai 'ntilnit de la vadim un conglomerat de sabloane antiamericaniste-conspiratzioniste, ca din gura de aur a gubernatorului milionar in ieuroi. si nu iera ironic deloc ! parca iera personagiul ala den balantza lu' pintilie interpretat de rebenciuc.
si pacifist nevoie mare !
imbracat in tzoale shik semicazone...

in tzara ie feroce om de dreapta propetrolist roman... patrician pina'n maduva !
afara intoarce foaia si da de pamint cu petrolistu' cocacolist mcdonaldist, care cotropeste lumea car'ar fi, altfel, paradisu' pa pamant, incepind den iraq, afganistan, north korea, si, de ce nu, cuba. ca tot ne plac noo bandanele lu' che guevara !
incercarile de bun simtz ale invitatzilor, la care s'a adaugat si neagu djuvara inregistrat, de'al aduce cu picioarele in propria emisie, unde tocmai si le bagase, l'au agitat intr'un proeuropenism desantzat, de ma facu si pe mine eurosceptic. fratzicilor, ioropa ie perduta !

daca n'avetz de lucru lamuritzi'va singuri !



ps: cristoiu si'a reconfirmat suceala, si la figurat !
http://www.realitatea.net/emisiuni/100prc-_23812_84217.html

2 comentarii:

turnofftheglory spunea...

E manjit de petrol PetromService si e un labagiu catavenchist oribil. Comparat cu ITM e un palid ofilit.

niku_elektriku spunea...

mie'mi zici, bibicule ?

Trimiteți un comentariu