marți, 14 iulie 2009

nea basescu sa ne iertzi ca in toamna o sa fim betzi

ritzoaica iese demn, necramponindu'se de foonctzie, mai tirziu cu citeva saptamini decit ar fi trebuit, tragind dupa ia si freo zece procente din zestrea partidului si citeva, bune si alea, din ale lu' basescu,
tot e bine si'acu', se putea si mai rau, ca s'au mai vazut cazuri, da' nu poci sa nu te'ntrebi ce mama dracu' ie'n capu' astora cind actzioneaza asa, daca actzioneaza, si de ce nu actzioneaza cind ar trebui sa actzioneze... ori vicevercea !
asa zisa victorie a presii noastre andependente, in fapt o banala rafuiala 'ntre gasti, cu sifonari, si, nu m'ar mira, cu premeditari ale flagrantului, s'a 'ntins ca pelteaua aducindu'ne la exasperare, io unu fiind in apropierea infaptuirii abandonului final, in care sa'mi bag picerele'n ia de cheste, sa nu ma mai 'ntereseze ni'ca, lucru ireparabil pentru umanitate, de altfel, cu consecintze dezastroase ce puteau duce, dupa unele cercetari, pina la accelerarea procesului de inversare a polilor magnetici ai terei, plus comunele apropiate.
realtatea, nu teve, dovedeste, asa dupa cum mereu ne 'nvatza magistru' cristoiu, ca politicienii, chiar si aia pa care ii potzi simpatiza conjunctural, ie neste prosti, pa linga ca sint, ca noi totz romanii verzi, animatzi da cele mai acute porniri cleptomane. adeca, atunci cind intra rumanu, prin reprezentantu' lui politicianu', 'ntr'o cladire, autovehicul, camera, minister, contract, tre' sa stai cu mina pa portofel si cu ochii la usa...
sa'tz' 'nchipui tu ca potz sa'tz asiguri linistea cumparind stiri pozitive la televiziile care'n restu' timpului te spurca din toate pozitziile si totzi tâmpii de antena, ie dovada de cretinism accentuat; sa sifonezi banii p'in firme neverificate, eventual cu legaturi felicsiene, de te'ntrebi ce naiba mai pazesc miile da agentzi romani acoperitzi, ori nu... doar sa "dea la buci" in capitale de tzari vecine si pretene ? d'aia'i platim noi ? macar sa tzina de sase la furat !
si cit da tolomac potzi sa te dovedesti ca, dupa luna asta da scandal absolut scirbos, sa numesti in locu' celei demisionate pa cineva cu numele da placinta !
si "croitoreasa" pa deasupra !
pai tonomatzii mogulienilor au o pita alba da mincat pin' la toamna...
cite jocuri facile da cuvinte, cita gargara, cite hahaituri !
electronistu' da la agricultura n'o sa ramiie singur in posteritate !
hai, la placinta inainte !

un update:
bag si un comentar da pa blogu lu' istodar, pa care azz am intrat intiias data, o iesplicatzie da ce n'a actzionat piratu' mai repede:

Carnatul de Plescoi Says:
July 14th, 2009 at 10:51 pm

Cat de ordinar poate sa fie marinaru mitocan !!! Dupa ce ritzi i-a prestat la bara si si-a dat duhul in campania beizadelei imbecile (ce putea sa iasa dintr-un tata ca matrozu !) grobianu, pe care, in imbecilitatea sa, romanii l-au asezat in fruntea bucatelor, a aruncat-o fara nicio remuscare pe centura politicii. Ce caracter jegos! Ce fecala de om ! Ce scursura !

dusmanu nu doarme, neica !

2 comentarii:

turnofftheglory spunea...

Niku' m-a surprins placut reverul marinaresc.
Acum trebuie sa dam jos democratia din pod unde a urcat-o mona pivniceru, nastase si mircea badea. Impreuna poate vom face aceasta tara o tara mai normala.

niku_elektriku spunea...

taicutzu', sintem mincatzi !

Trimiteți un comentariu