vineri, 23 octombrie 2009

datzi'mi'l pe ddd inapoi ;-(



hangarele in care'si petrece noptzile ddd, insotzit de diversi ciudatzei, pe care le'am descoperit azi noapte pe cind incercam sa adorm dupa ce parcursesem toate tinguielile televizionistice, in urma noilor ispravi ale echipelor noastre de folbal, ma fac sa regret garsoniera celebra de pe linga piatza romana.
citisem un articol al lui radu paraschivescu despre eforturile pe care le face diaconescu pentru credibilizarea postului, da' chiar nu avusesm chef sa zabovesc in a'l cauta in grila de programe.
chiar imi puneam intrebarea de cum se face ca "soricelul cenusiu", cunoscut pentru zgircenia lui, se incumetase la astfel de investitzii faraonice, si pe vreme de criza !
atunci cind mai vorbisem cu insi care'i calcasera pragu' garsonierii, acestia'mi relatasera episoade burlesti legate de "mobilieru" cu care era dotata "locatzia", compus din tot felu' de scaune cu trei picioare, canapele dejghinate, etc.
pe acest monument de cinism il auzisem si cum isi justifica luxul in care traieste, cu helicoptere, iahturi, bentley-uri, prin faptu' ca, de fapt, e "nevoit" sa epateze in fatza absconsilor lui parteneri de afaceri (cine'or fi aia ? parca era si vintu bagat), si ca lui chiar nu'i place !
sint curios daca si actualii servantzi ai respectivelor hangare, ce trebuie sa fie suficient de numerosi, au acelasi regim cu cei ce lucrau pe bulevar.
adica sa traiasca din "ciubucuri"...
ca salar, mai subtzire !
asa de fain se vede, si aude, pe post, ca, ori sculele sint f. proaste, ori aia care lucreaza cu ele nu stiu sa le foloseasca.
imagine laptoasa, sunet defazat, ca in filmele dublate neglijent, ecou de hala umgb.
si toate astea, pentru ce ?
doar pentru aceleasi gherghinici violate cu sticla de sifon ?
tre' sa le filmeze "cu macaraua" ?

daca nu'l urmaresc in mod constant nu stiu daca a inceput sa'si foloseasca logistica si in scop politic. ar fi mare mirare sa se abtzina, sau ca "finantzatorii" sa fie interesatzi doar de inca o televizie de laturi cu sclipici.

mi'ar displacea profund sa'l vad pe basescu p'acolo !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu