marți, 13 octombrie 2009

nea basescu, arata'te, sau lasa'ne...

de fiecare data cind apar miscarile astea in scena politica, alegeri, comploturi, chestii, imi imaginam ca tre' sa apara basescu, superman, sa scoatza palosu', sa le puna paru pe moatze la adversari, si sa ne salveze, pe noi, suporterii lui, inainte sa ne'ntoarcem pe partea ai'lalta (dimineatza, in pat, seara, pe canapea, in uichend, la iarba verde).
asa credeam si cind l'au pus pe buldog sa catindeze la capitala, cind imi parea imposibil sa nu fie un joc destept al pedeleilor in spate, si acu' cind au provocat iesirea pedesistilor de la guvernare (asta nu'nseamna ca ei n'ar fi iesit oricum), cind nu credeam ca basescu poa' sa fie atit linistit, cum l'am vazut ieri la parlament, daca n'are planuri de rezerva in spate...

daca acu' nu face miscarea aia desteapta, eventual ceva de genu' desemnarii Monicai Macovei in postura de catindata la pm, vrasmasii vor vedea "fiara" ca "lasa singe", si'o vor incoltzi'o definitiv.

baseee, salveaza'ne din nou !



------------------------------------------------

si, ca opera sa fie desavirsita, dispare si ultima urma din vremurile "bune" :

Final de tranzacţie Caţavencu-Realitatea Media: Academicienii au vândut ultimele zece procente din Caţavencu

Fondatorii Academiei Caţavencu şi-au vândut ultimele 10 procente pe care le mai deţineau în compania Caţavencu SA. Cumpărătorul acţiunilor este compania Realitatea Media.

Tranzacţia care are loc în aceste zile nu este o surpriză, spune Doru Buşcu şi a fost prevăzută în contractul de acum trei ani, când Realitatea Media, compania deţinută de Sorin Ovidiu Vîntu, a cumpărat acţiunile Caţavencilor.

Între acţionarii care deţineau împreună cele 10% se numără Doru Buşcu, Sorin Vulpe, Mircea Toma, Ioan T. Morar, Cornel Ivanciuc, Octav Mardale şi Eugen Istodor.

http://www.paginademedia.ro/

5 comentarii:

Riddick spunea...

Fomiştii de la Caţavencu... ce ne mai ţineau ei predici acu' fo 10-15 ani...

Piratu', dacă nu joacă tare, ales-bules!

gabhry_el spunea...

Sus inimile!
ce v-aţi muiet aşa? :lol:

Băse îi va spulbera!

niku_elektriku spunea...

poa' sa faca miscari geniale, daca ele ajung la pulime distorsionate e ca si cum nu le'ar fi facut

furiouswordpressripper spunea...

O miscare geniala a presedintelui ar fi sa numeasca drept premier pe unul dintre cei propusi de UDMR, Ia ganditi-va! Premier ungur! Ce lovitura electorala ar da! Ar fi de geniu

niku_elektriku spunea...

@furiouswordpressripper
dom'le, acu' fantezia ne poate zburda in voie, da' am ascultat niste udemeristi, si'asa de tare s'au schimbat astia in doo'j de ani incit au ajuns un fel de pesede, sectzia maghiara, asa de tare s'au rinocerizat...
prefer daianu, monica, chiar tanasescu !

Trimiteți un comentariu