duminică, 4 octombrie 2009

se apropie, tiptil, tiptil, in sfirsit, LINISTEA mult dorita

Dan Badea, cel reintrat puternic in atentzia publica, dupa o pauza fortzata de conjunctura mogulifera a presii noastre de azi,  acutalmente "free lancer" cu blog personal, incepe sa simtza, in plina figura, cu promisiuni iminente de dintzi si buze lipsa, adierea LINISTII, cea muuult dorita, si invocata, de atita lume buna.





daca linistea vine insotzita si de micii, berea, dvd-urile, telefoanele mobile, grupurile mafiote, minoritare ori nu,  ale lu' marean vanghelie, zis vanghelis, grecotei cu nas subtzire, de vascautzi, dupa cum singur se recomanda, cel ce'l tuteleaza pe "viitorul nost' dom' prezidente" miiircia giuanaaa, cu atit mai bine !


mircea geoana, preferatu' baietzilor fini, cu ceafa groasa, cu cunostintze vaste din cultura popoarelor cu tranzit intestinal neajutat de tot felu' de laxative neindicate de medicul curant...

sprijinit puternic, de gard sa nu caza, si de cacancelariile lumii...



printre baietzii fini se numara si personagiu' din poza de mai jos, pre numele lui catalin voicu, ce a trecut, razant, la o mustatza, pe linga postu' de ministru plin al administratziei si internelor, fapt ce l'a facut sa se ingrozeasca pina si pe greu impresionabilul, cinicul pin' la dumnezeu, cristian tudor magureanu, pardon, popescu...

mai jos sint printurile de pe adresele ip baietzilor veseli  care l'au amenintzat pe Dan Badea


priveste si da mai departe !

3 comentarii:

Theo-Phyl spunea...

Mama lor de vagabonzi astia chiar cred ca au arendat Romania?

Dan Badea spunea...

Multumesc foarte mult pentru sprijin. Derbedeii astia nu scapa chiar asa usor de mine. Important e ca blogosfera prinde nu numai viata, ci si putere. Conteaza, adica, ce spunem. Bafta si, nu, nu trebuie sa-mi zici "domnule" Badea. Bafta si pastreaza-mi un loc la tine'n debara!

niku_elektriku spunea...

@ dan
privindu'l pe nea mustatza asta, din imaginea de mai sus, n'as mai fi atit de linistit...
ca tine !
mi'as scoate bazuka de la vazelina !

Trimiteți un comentariu