joi, 29 iulie 2010

prost, tirziu & degeaba

ce poa' sa fie mai facil, si al draku de plictisitor, decit sa'i scuipi in ciorba "piticaniei" de boc ?
cre' ca asta'i industria ce functzioneshte cel mai uns in criza noastra plinutza.
nu te poci numi om cu doo picere daca nu l'ai dat cu capu' de totzi peretzii, macar o data.
cin' el, de fapt, e un personagiu tragic !
a avut ghinionu' sa "fie ales" sa patimeasca pentru toate tarele, si alea genetice, ce au tunat de s'au adunat in populatziunile ingramadite, d'a valma, sa'si duca nimicnicia, in mai bine de doo mii de ani, pe teritoriu' "dintre tisa si prut".

am reusitara noi sa'i feliem noi ctitoriili lu' ceashka si n'o sa reusim sa'i feliem pe boci si baseshti ?

ete, na, si ce daca'i caraghioz ?!
si n'are nici manera...
dorise el sa'si sara umbra de mic functzionaras cu munecutze ratacit aiurea printre rechinii din politichie, pin' cin' i se pusese pata lu' base pe faptura'i putzina, in timpu' mandatului nastasian ?
ba bine ca nu !
pen' ce sa'ncaseze d'atunci, el si partidutzu' in fruntea caruia s'a trezit, subces dupa subces, in plina figura, tzinindu'se strins de pulpana tunicii pirateresti ce i'a tractat, in cele din urma, pina'n fruntea bucatelor si bucatzelelor natzionale ?
doar pen' ca n'au talent la tromboane ?
pen' ca nu stiu cum, si nici cind, s'o'ntoarca din condei, ca la ploiesti, hai sa traiesti !
geaba scotzi tu acushika la iveala tot felu' de dovezi cum ca mogulistanu'i in tot, si toate, ce rid la soarele, si dumnezeii, ma'sii de treaba, cin' popo'u' lu' mafoamea are doape'n urechea bleagita d'atita doinit, d'atita jeluit-manelit.
daca a cazut magareatza pe tine ca trebe sa'i tai macaroana de trai nineaca pe banii babachii statului ala obezu', tre' sa'tzi dai singur sama ca si daca ai fi EL insusi IISUS pogorit pe pamint tot ai sa sfirsesti cu nasu'n tzarina, batjocorit in ultimu' hal, ca doar n'o sa stea nime' sa'tzi cinte ode ca i'ai scos banutzu' ala nemuncitu' de pe card.
pina si base s'a prins ca aducatorului de vesti proaste i se taie capu'.
capu' face capu' trage...
capu' la peshtele care s'a'mputzit d'atita stors de icra.
si daca te mai si faci ca faci, cum s'a aratat ca s'a'ntimplat de prea multe ori pin' acu', mai si capetzi mult, si, poate, nemeritat dispretz, ca doara maria-sa VOTANTU', dupa cum se vede, vroieste sa simtza barem madularu' virtos infiptu in fibra, ca altfel n'ar tinji dupe ADEVARATU' FIU al mamii DIKTATURA, nu sa fie chinuit ca ultima otreapa pe shantz.

asa ca si noi, astia care nu punem inca mina pe cataroi, sintem la fel de caraghioji precum maretzii maruntzi conducaretzi, cin' mai credem ca romunia nu merita sa'ncapa pe mînurile unora si mai cata-clismici decît ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu