miercuri, 18 aprilie 2012

incidentul preda
&
aliantza pentru neglijé-şti,
semne bune anu'
(electoral)
are! 

tzin, p'aceasta cale, 'nduiosat pina la lăcrămi, sa salut generozitatea izbavitoare a prea-bunii noastre duduchi, prin care s'arata disponibila sa'l absolve mumos - mai mult piele decit os - pe d'l cristian preda, pentru actziunea nesabuita de lezmajestate la gun-oierul mintzii cu plici la lipici, un candidat pentru linistea domnului felcer general oprescu.

acuma, sincer sa fiu, habar n'am care alta catindatura nu i'ar fi ranit retina d-lui preda, in afara de cea a domniei sale, care, inraznesc sa cred, ar fi reprezentat, daca s'ar fi produs, un "capat de linie" (nici vorba de "capat de pod") pentru cariera sa politica; putem crede, in consecintza, ca doamna duduca l'a cam "protejat" pe d-l preda (dovedind astfel ca n'a ajuns, inca, la gradul de cinism extrem al d-lui prezidente)  in fatza ambitziilor d-sale nesustzinute, in afara de bune intentzii (de care nu ma'ndoiesc), de altfel de "oferte" pentru pofta insatziabila a 'lectoratului crescut pentru a fi avid de personaje tabloid.

d-l prigoana, daca facem abstractzie de trecutul "tumultuos" si de temperamentul imprevizibil, chiar este "un om de dreapta" (printre putzinii), un adevarat self-made-man, caruia nu tziu minte sa i se fi pornit fo actziune penala, care, dincolo de contractele bine-stiute cu administratziile locale, creste in ochii mei pentru ca are ambîtzu' "sa mai si produca ceva" (chit ca doar asambleaza), daca o fi adevarat ca  (iosif) eBoda e firma lui, lucru regretabil de rarissim pe plaiu' romulitic.

eu unu', dac'as fi in locu' lui, chiar mi'as axa campagnia  'lectorala pe prezentarea de aspecte din vastele hale industriale unde'si monteaza chinezariile, ca doar nu cre' ca si'o pune maturatorii de la rosal sa faca pe electronistii in halta la 23 avgust.

prevad ca romunasii nostri ar fi puternic "miscatzi" de vizionarea unor astfel de imagini, dupa cit sint de "marcatzi"(cum sint si eu) de adinca si ireversibila dezindustrializare fortzata a șeptelului.

asta, precizez, e "contributzia mea", prop'ie si personala, in cursa, in care ma'nscriu - iata! - pentru postu' de "cap de lista" (nu cap de "bai, pula"!) pe lista consiglierilor  generali pedele! (astept "investitura", post-restant!)

in rest, ce sa zic, optimismu' domneste in rindurile "activului", daca e sa ma iau dupa "la loc repaus"-ul dat "unora", adica, "n'are rost sa se mai abtzina!", sa'si faca linistitzi sejururile din tzarile calde, cu "echipa", in care o cina de citeva de sute de bulioane nu mai trebe "palmata"!
  
din punctu'  asta de vedere devin de ne'ntzeles papagalii care se ascund supt diverse titulaturi si culori!


ar fi absolutamente regretabil s'avem parte, asa, fara un motiv rezonabil, de o alta marie cu musca pe palarie, cu "datoriile" trecute pe "firma veche", asa cum ne tot amenintza musiu mru...

...nu e un partid ca acele firme care se fac pentru a lăsa datoriile pe firma veche (PDL) şi a transfera pe blat ce e de valoare, metodă la care pot da lecţii Roşca Stănescu şi Gigi Becali.

ps:

in calitate de "cistigator" la concursu' cu premiu al doamnii udrea, declar pe prop'ie raspundere ca sint dispus sa "negociez" sprijinu' catindadurii lu' nicusor!

sa pogoare si peste gura lu' mandea cornu' cu lapte al abundentzii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu