luni, 23 aprilie 2012

ocupatzi gările!
urmează: partidu' natzional liberal,
peron pe partea stîngă

laza-guru' a intrat intr'o passa philosophica, dupa aia mitomano-ludica-lubrica:
"Masele nu cred în destin, ci în schimbare. Pentru popor nu există cicluri istorice, ci doar forţa de a se reinventa."
Ritualurile orgiastice au exact acest rol. Recrează condiţia amorfă a lumii la începuturile ei. Confuzia "cine cu cine", abandonul plăcerii şi anularea perechilor este de fapt simularea "big-bang-ului" iniţial. Trădarea nu mai înseamnă trădare, loialitatea îşi pierde valoarea fundamentală pentru că vechile instituţii şi-au probat limitele.
semn ca ne 'ndreptam, orgiastic, spre un big-bang (sau big-mac?) purificator, in care n'o sa stie dreapta ce face stinga, pentru ca amindoua "miinile", pe linga ca se vor dovedi iremediabil moarte, vor fi ocupate sa'si palmeze ultimu' "maruntzish" ramas pe "massa".

interesant e ca, in cazu' muribundului conglomerat portocaliu (ajuns deja foate "verde" pentru halu'n care se afla) ultimii venitzi ('telectualii de salon basescieni) nu sint primii plecatzi, cei care gasesc "intzelegere" din partea mareshalului antonescu fiind tot "ofitzeri", pe care'i ghicesti imediat dupa mutra, putind incerca, chiar, mici pariuri pe baza de analiza fizio-gnomica care vor fi viitorii "dezertatzi".


ramine de vazut cu ce "misie"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu