marți, 4 martie 2014

zioa cea mai lunga,
coada cea mai scurta,
inc'un pik,
inc'un pik,
pina n'o mai raminea
nimik

DOSARUL "TRANSFERURILOR". Ziua în care s-ar putea decide totul: libertatea, averea şi cariera

Cei opt grei din fotbal aşteaptă astăzi decizia finală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, magistraţii vor vinde averea acestora pentru a acoperi prejudiciul de 12 milioane de dolari adus statului şi cluburilor de fotbal.
După aproape şase ani de procese, cei opt grei din fotbal implicaţi în transferurile frauduloase a mai multor fotbalişti aşteaptă astăzi sentinţa finală a Justiţiei. Judecătorii pot decide condamnarea, cu suspendare sau cu executare, sau achitarea celor acuzaţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei opt vor fi obligaţi să plătească prejudiciul, aproximativ 12 milioane de dolari, şi vor primi interdicţia, pentru mai mulţi ani, de a profesa meseria pentru care au fost trimişi în judecată.
Procurorii DNA au cerut condamnări pentru evaziune fiscală pentru Ioan Becali (61 de ani), Victor Becali (52 de ani), Cristi Borcea (44 de ani), George Copos (61 de ani), Gigi Neţoiu (54 de ani), Jean Pădureanu (78 de ani) şi Gică Popescu (46 de ani). Doar pentru Gică Popescu şi Jean Pădureanu, procurorii au cerut pedepse cu suspendare, dar pentru ceilalţi au cerut ani grei de închisoare. Managerul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoica (49 de ani), a scăpat deja de acuzaţii, faptele pentru care a fost trimis în judecată s-au prescris.








UPDATE:

PEDEPSE CU EXECUTARE ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR. Copos: 3 ani şi 8 luni! Borcea şi Giovani Becali: 6 ani şi 4 luni! Victor Becali: 4 ani şi 8 luni! Gică Popescu: 3 ani!

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.
Update ora 14.00 Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.
  • Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.
  • Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.
  • Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.
  • Fostul impresar Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare.
  • Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.
  • Gigi Neţoiu: 3 ani şi patru luni cu executare
  • Gică Popescu 3 ani şi o lună cu executare
    Deciziile sunt executorii.

MM Stoica, dupa ce a fost condamnat in "Dosarul Transferurilor": "Multumesc, Romania!"

de A.I.     HotNews.ro
Marţi, 4 martie 2014, 15:25 Sport | Fotbal                 

Mihai Stoica
Mihai Stoica
Foto: HotNews / Dan Popescu














 Mihai Stoica, managerul Stelei, a fost condamnat, marti, la trei ani si sase luni in "Dosarul Transferurilor". "Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. Multumesc, Romania", a fost prima reactie a lui Stoica pe contul personal de Facebook.  

"Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. Multumesc, Romania... Keep calm & go for the double! Steaua forever", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook.


STEAUA FORAIBAR!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu