luni, 17 martie 2014

cîteva noi invitatzii la cinism, din partea cîtorva la care te puteai aștepta mai putzin, care ne vor ajuta (nu'i așa?) ca să nu mai fim un neam de slugi

deci, ce avem noi aici?

saptamina trecuta s'au porcait, cum le'a venit la gura (mai ales unul dintre ei), doi insi care erau creditatzi ca fiind doi basiști frenetici (tot mai ales unul dintre ei).

dupa ce dan tăpălagă scrisese un articol in care ii pusese p'acelasi plan pe trei dintre pampfletarii nocturno-isterici și televizatzi ai natziei, fara sa'i nominalizeze, macar unul dintre ei (desi ma indoiesc teribil ca ai'laltzi doi s'or fi abtzinut, dar asta n'am de unde sa știu, ca pe badea nu'l frecventez - nu'i asa? - din principiu, iar de existentza celui de'al treilea am aflat doar cu aceasta ocazie), radu banciu, a dus mina la cap, cum ii sta bine chelului, pentru ca s'a simtzit atit de vexat ca este pus alături și alăturea de tonomatzii mogulici incit a făcut o criza urita, insotzita d'amenintzari cit se poate de directe la adresa lui tăpălagă, ca, dacă nu'si bagă mintzile'n cap, "il da în git" cu nu'ș ce finantzari "de la stat".
nu stiu cine ii plateste retributzia (destul de mare, dupa buget, dacă e sa ma iau dupa cit de suficient sie insusi a devenit) lui banciu, spre deosebire de ceilaltzi doi pamphletari de larga respiratzie gura la voma (platitzi de moguli "la vedere" - ori "la revedere!"), dar anumite lindicii imi sugereaza ca mogulul lui poarta fusta (sau blugi, in ultima vreme) și tocuri înalte, pentru ca variantele c'ar fi finantzat de către mogulu' păunescu brazar, sau de mogulu' oancea, sau de mogulu' andronic, mi se par pur si simplu fantastic de aberante, pentru ca ăștia totzi au fost totdeauna obicinuitzi doar sa ee, nu sa și dee, avind carici pogonici la buzunare.

e mai mult decît improbabil ca niște raptori feroci si a_ideologici precum presupușii moguli ai postului labe unu teve sa bagă bani - bagă bani - într'o întreprindere mare consumatoare de resurse, fără o perspectiva apropiata și sigura de recuperare a investitziei, printr'o intrare la gubernare a celor sprijinitzi, pe fatza si pe la spate, care, în cazul de fatza (putzin desfigurata), este, fara puti(ri)ntza de tăgadă, mișcarea pupulara a pupilelor, asa ca singura varianta fezabila si fezandabila e ca ei provin din banii de poșetă ai duduchii.

marea întrebare e cit de mare poa' sa fie poșeta aia, de poate s'asigure finantzarea a cîteva posturi de televizie, a cîtorva ziare și saituri, cu giurnalisti si altzi guristi luatzi la bucata sau la legatura, casse de cultura, sondare si raclare a opiniunii publice, da' și a unui partid foarte (com)promitzator de verde ca prazu', de bine ce sare pîrleazu', după cum ne spune șefu:
“Pe mine m-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea ca discurs, ca atitudine. Va fi un om politic care sa aiba ceva de spus in politica romaneasca. PMP a crescut spectaculos, s-a apropiat destul de mult de PDL, cresterea s-a produs dupa trecerea Elenei Udrea.
Eu stiu si un al treilea sondaj care a confirmat aceleasi cifre pentru PMP - 9 sau 10%. Aici este in primul rind o rupere a PDL de electroat. In faza initiala, pina cind a venit Elena Udrea, PMP era la 4%. Dupa ce a venit Udrea, s-a transferat electorat rapid, ea a credibilizat mult PMP,” a spus presedintele.
electoratu' pempe s'a transferat inclusiv cu rata, dar nu cu electo-rata pontosului, ce pare sa fi murit la intrare, ci cu avto-rata.

care costa de te stinge: bani de închiriat vechicole și vechiculatzi!

care vechiculatzi, daca n'au marșat la cinismu' "pe gratis", ca sa nu'i zic gratuit, la care ii indemna tapalaga inaintea "marii manifestari", au trebuit sa fie cinici pe bani.
Desigur ca si Basescu&Udrea incearca sa exploateze nemultumirea ta. Dar cele doua interese se intersecteaza undeva, poti castiga si tu ceva cu putin pragmatism si cinism. Cu se folosesc ei de tine, foloseste-te si tu de ei! Daca stai inteligent acasa nu te alegi sigur cu nimic.
peșin.

si cum n'am cunostintza de niște afaceri particolere infloritoare ale duduchii, nu ne ramine decit sa concluzionam ca banii aia tot de "la stat" vin, fiind "economisitzi", intr'un mod cit se poate de abscons pentru mine, de catre marea doamna a cintecului cu gura romunesc, inca de pe vremea cind distinsa doamna dispunea asupra lor.
astfel, trebuie sa afle si banciu ca, oricit ar nega, inclusiv el tot cu "bani de la stat" e platit, lucru pe care ar trebui sa'l stie si alte institutzii ale statului, daca n'ar fi parte a confreriei coabitaci si sapa.

ps:

ca sa fie massa bogata si lumea ocupata, pontosu', dupa ce a fost scos basma rosie curata si furata de catre cucoana justitzica, in cazu' plagiatului, continua razbelu' din vorbe cu diktatoru' si cu puscolitza lui in gluji:

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

de R.P. HotNews.ro
Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, "desi este vorba despre un program 100% de Guvern". "I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat", a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca "se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost".


Victor Ponta: Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, e un pic cam de port, marinaresc

de V.M. HotNews.ro
Premierul Victor Ponta este de parere ca presedintele Traian Basescu foloseste un "limbaj marinaresc" atunci cand califica drept "dubioasa" pozitia sa fata de Republica Moldova, scrie Agerpres. "Nu inteleg limbajul acesta. E un pic cam de port asa, marinaresc. (...) Nu stiu ce inseamna dubioasa. Limbajul e un pic infractional. Nu pot sa il definesc, desi am fost procuror. Domnul Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc", a spus premierul, luni, la Palatul Parlamentului.

de parca, dac'ar vrea sa'l loveasca, intr'adevar, n'ar putea sa'l loveasca la pusculitza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu