joi, 10 iulie 2014

cum erea d'asteptat, nu i'a trebuit prea mult domnului prezidente sa sara la interval ca sa'i arete lu' mihai razvan ungureanu cum e cu pututu' si cu fututu'

deci, se 'ntimpla din ou!

in cursu si cusuru zilii de eri, dom prezidente a gasit de cuviintza sa reintre'n scena, c'o interventzie, din seria celor cu steagurile'n spete, de la orele op'spe trecute fix, asta dupa cele doua reprize (cu prelungiri si lovituri de un'spe metri in mecla plinginda) de tacere auto-impusa, de dupe evroparlamentare, intrerupte doar de episodul psiho-tziganalizabil al sacrificarii ritualice a fratinelui,

bine'ntzeles ca asta n'a fost decit pretextu', pentru ca, la cit de previzibil a devenit imprevizibilul diktator, ne asteptam cu tontzii la ce erea mai rau, adica la nesfirsita serie de interviuri la care se auto-invita ulterior, in care, de regula, se rafuieste cu tot ce misca, daca mai misca, incepind cu, de ochii lumii, domnul p.m., alaturi de care coabiteaza cu atita subces, si terminind cu terminatzii "de pe dreapta", care au nesimtzirea sa n'o ee'n calcole pe doamna cu coas(a)itze blonde si breton, care ne toarna'n cur beton.

desi vrea sa pozeze eara in ipostaza heroica, adica sa ne arete cum s'a sacrificat dinsul pentru binili dreptzii, cind a facut compromisul cu sine insusi de a nu dimisiona, in urma consultarii prealabile a institutziilor statului (cu fameglia largita ponta, adeca), ca sa nu'i reproseze mai tirziu dreptacii ca i'a surprins cu nadragii'n vine, iata ca, de fapt, inegalabilul si inavuabilul orator tot in nimuricii dreptzii loveste mai cu sete, protejindu'i, cica.

ca mru nu dadea semne c'ar avea, pina mai zilele trecute, nici macar o vaga urma de coae, asta e una, dar sa te auto-demasti ca ai numit, cu buna stiintza, in inaltele fonctzii si demnitatzi din stat, alea de pri-ministru si sef al sie, un individ pe care il stiai ca are respectivele organe anexe lipsa la apel, asta se poate numi foarte usor afectare in mod interesat a capacitatzii de avto-aparare a natzziei de natarai pe care o conduci spre neant.

daca buldogu' blaga, pe care in mod mult prea evident il gelozesti, pentru ca ar putea "pune in praftica" una din "marile" (si putzinele) idei cu care tzi'ai inceput mandatu, aia de u(r)nire a dreptzii, dar fara tine, i'o fi dat vreo tava cu jaratec bidiviului adormitor mru, iar acesta incepu sa muste zabala coanii duduchii, asta e doar un mic inceput de dovada ca s'ar putea sa mai poatza cite ceva.

noi ii dorim "la mai mari" si "la mai tari"!

c'altfel risca sa ramiie in historie precum piticu' atomic boc, cel despre care nici macar nevasta/amanta nu mai pot da referintze favorabile.


IACA POZNA: SI ANDRONIC cu duduca si simona ionescu (sa nu'l uitam pe nulul bot) COABITEAZA ("la vedere" si "la revedere", daca nu s'o fi 'ntors mircea marian din concediu)!!!!

SURPRIZĂ TOTALĂ. Victor Ponta și-a anunțat candidatura la Președinția României într-un INTERVIU acordat EVZ: Am responsabilitatea de a le răspunde şi celor care nu mă votează | VIDEO

Autor: Simona Ionescu | joi, 10 iulie 2014 | 243 Comentarii | 7828 Vizualizari
Victor Ponta, alături de Dan Andronic şi Simona IonescuPremierul Victor PontaÎn urmă cu un an, într-o perioadă politică fierbinte și încrâncenată, redactia ”Evenimentul zilei” a solicitat prim-ministrului Victor Ponta un interviu. O parte consistentă a discuției a fost alocată problemelor de ordin economic și celor legate de sistemul judiciar. Victor Ponta a făcut precizări importante legate de contractele pe care firmele lui Dan Voiculescu le au pentru terenuri ale Agenției Domeniilor Statului, dar și despre decizia pe care a luat-o în legătură cu posibila grațiere a lui Dan Voiculescu. Prim-ministrul a răspuns, timp de aproape două ore, întrebărilor jurnaliștilor EVZ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu